Är du optiker som vill driva egen verksamhet?

Är du optiker som vill driva egen verksamhet?

Nu finns chansen för dig som vill driva en egen lönsam optikerverksamhet.
Vi söker dig som idag är optiker och drömmer om och har ambitioner att driva en egen verksamhet. Juhlins Optik i Bromölla har ett mycket gott renommé i branschen och är en Optiker som tar fullt ansvar för att alla sina kunder får den bästa tänkbara servicen för ögonen.
Nu har du chansen att ta över denna verksamhet och vi är mycket flexibla avseende övertagandet och upplägg på detta, kortsiktigt eller på längre sikt går att diskutera. Det viktigaste är att du är en driven och passionerad person som vill vara med och fortsätta driva Juhlins Optik i egen regi.

I butiken som ligger i kärnan av Bromölla är det idag en optiker (ägaren) och två optikerassistenter.
Förmedlingen av rätt person sker i samarbete med Dreamwork.

Om verksamheten

Juhlins Optik startades 1939 och nuvarande ägare tog över butiken 1990 och ingår i Synologen, Sveriges fria optiker i samarbete med ca 100 andra butiker.
Företaget har nu utvecklats till ett modernt, serviceinriktat optikföretag med tre anställda. Här får både privatkunder och företagskunder (många företagsavtal) hjälp med de bästa och mest prisvärda lösningarna.
Juhlins Optiks glasleverantörer är Essilor och Zeiss och de har ett brett utbud av bågar, t ex Lindberg, Tom Ford, Emporio Armani och Örgreen. Juhlins Optik erbjuder ett brett spektrum av synundersökningar med ögonbottenfotografering, synfältsundersökning och tåranalyser. Dessutom har Juhlins Optik mycket nära kontakter med ögonläkare.

Intresserad

Tycker du att detta verkar intressant? Då är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré 042-176611 mahlin.glyre@dreamwork.se Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Bromölla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (22 dagar kvar)