Rekondare sökes

Rekondare sökes

Om rollen:

Nu söker vi en rekondare som kan ge våra kunder husvagn och husbilsvård i toppklass.

Som rekondare ser du till att iordningställa, tvätta och polera fordon utvändigt och även städa av dem invändigt. Rekonditioneringen är en viktig del i olika avdelningar, du ska genomföra noggranna fysiska inspektioner inför leveranser till våra kunder.

För att lyckas i denna roll behöver du ha god samarbetsförmåga men även kunna självständigt planera ditt arbete och hela tiden ligga "steget före". Du ska vara utåtriktad, positiv, driftig, initiativtagande och väldigt noggrann med mycket struktur.

Vi vill att du ska ha ett professionellt kundbemötande och att du ser till att det dagliga arbetet flyter på och leder till en positiv kundupplevelse.

Du bör ha stor erfarenhet inom rekonditionering och bilvård, samt maskinpolering. Du kan ha ett brinnande intresse för bilvård och är duktig på praktisk problemlösning som skapar mervärde för kunden och förstår värdet av verksamheten i arbete med våra fordon.
Vi jobbar i en säsongrelaterad bransch vilket gör att man måste vara stresstålig och vara van att hålla många bollar i luften samtidigt.

Sysselsättningsgraden är heltid
med fastmånadslön plus bonus.
Vi har kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande ochtjänsten tillträds enligt överenskommet.

Marcus Dolata som tar emot din ansökan nu.

Ring gärna på 0456-225 97

Välkommen till Team Husvagns-Expo i Bromölla
Mer info
Kontaktperson Marcus Dolata
Telefon 0456-225 97
Område Bromölla
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.husvagnsexpo.se
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husvagns-Expo i Bromölla bedriver försäljning och service av husbilar och husvagnar samt försäljning av tillbehör. Våra huvudsakliga leverantörer är Polar, Hobby, Bürstner, Dethleffs, Sunlight och LMC.

Idag är vi ett av Sveriges ledande företag i vår bransch med en omsättning på ca 160 000 000 SEK /år.