Om rollen:
Nu söker vi en duktig kundmottagare till vår verkstad där den viktigaste uppgiften är att möta kunderna öga-mot-öga, telefon och e-post. Det innebär rådgivning, tidsbokning, planera jobb för våra servicemän och beräkna prisofferter. Som kundmottagare är du ansiktet utåt och för oss är det viktigt att du har en god känsla för service och lätt för att hitta bästa lösningen till våra kunder.

Vi jobbar i en säsongrelaterad bransch vilket gör att man måste vara stresstålig och vara van att hålla många bollar i luften samtidigt.Sysselsättningsgraden är heltid med fastmånadslön plus bonus.Vi har kollektivavtal.

Din profil:
Vi vill ha en kundmottagare med det lilla extra för att kunna ge våra kunder den bästa möjlig servicen. Du ska också ha teknisk kunskap, att kunna arbeta med dagens moderna teknikutveckling men också vilja lära dig morgondagens. Du ska ha vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap med ett stort ordningssinne.

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv, driftig och noggrann.
Du kommer att ingå i ett team där samarbete är viktigt och kunna flera områden för kunna stötta upp för varandra. Vi erbjuder dig ett spännande arbete, självständigt arbete samt teamarbete.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten tillträds enligt överenskommet.

Marcus Dolata som tar emot din ansökan nu.

0456-225 97 eller marcus@husvagnsexpo.se

Välkommen till Team Husvagns-Expo i Bromölla
Mer info
Kontaktperson Marcus Dolata
Telefon 0456-22597
Email Mejla Marcus Dolata
Område Bromölla
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.husvagnexpo.se
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husvagns-Expo i Bromölla bedriver försäljning och service av husbilar och husvagnar samt försäljning av tillbehör.
Våra huvudsakliga leverantörer är Polar, Hobby, Bürstner, Dethleffs, Sunlight och LMC. Idag är vi ett av Sveriges ledande företag i vår bransch med en omsättning på ca 160 000 000 SEK /år.