Automationsingenjör till Geberit i Bromölla

Automationsingenjör till Geberit i Bromölla

Vill du arbeta i automatiserad produktion med PLC-programmering ? Nu finns möjligheten att arbeta på Geberit i Bromölla.

På Geberit i Bromölla tillverkas sanitetsporslin under det välkända varumärket Ifö. Produktionen i Bromölla blir allt mer automatiserad och högteknologisk. Produktionen innefattar nu ca 50 robotar och flertalet självgående truckar. Många utvecklingsprojekt ligger i pipen och det satsas på att stärka den tekniska kompetensen internt. Nu behöver teamet utökas med ytterligare en automationsingenjör. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av ett ledande, internationellt och stabilt bolag. Din roll som automationsingenjör kommer vara central då du ansvarar för att säkerställa funktionalitet gällande automation i produktionen i Bromölla. Produktionen är högteknologisk och automatiserad med få manuella inslag. Årligen lämnar 440 000 toalettstolar och 350 000 tvättställ fabriken i Bromölla. Förbättringar sker kontinuerligt och du kommer att bli involverad i många spännande projekt. Vi erbjuder dig en tjänst i en aktiv, kreativ och resultatorienterad miljö där du får stora möjligheter att bidra till att forma framtidens produktion.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • PLC-programmering
 • Ansvara för service, underhåll och optimering av automationen i produktionen.
 • Vara ett produktionsstöd och supportera produktionspersonalen gällande PLC-relaterade problem.
 • Driftsätta nya system, säkerställa funktionalitet, hantera överlämnande till produktionen och utbilda produktionspersonalen i systemen.
 • Interna kontakter med produktionspersonalen samt externt med leverantörer och samarbetspartners.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Bromölla och ingår i en avdelning omfattande 30-35 personer. Du blir del av ett team med teknisk kompetens inom mekanik, el/automation samt robotprogrammering. Du kommer arbeta tätt tillsammans med en annan automationsingenjör. Du rapporterar till den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

För att trivas och prestera i denna tjänsten söker vi dig som har:
 • Erfarenhet av PLC-programmering
 • Vana att läsa elritningar.
 • Erfarenhet från industriell verksamhet
 • Goda kunskaper både i svenska och i engelska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • Elkonstruktion
 • Eplan
 • Lean och/eller 5S
 • att driva och leda egna projekt
 • Siemens och Mitsubishi programmering
Som person har du en god problemlösningsförmåga, är analytiskt lagd och arbetar gärna strukturerat. Resultat är något som du drivs av att se och du tar ansvar för att nå uppsatta mål. Du trivs att arbeta nära produktionspersonalen, har en pedagogisk sida och är kommunikativ till sättet. Du har ett brinnande intresse för teknik och vill gärna arbeta med tekniska förbättringar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Bromölla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.