Konstruktör / Teknisk projekledare till Geberit

Konstruktör / Teknisk projekledare till Geberit

Vill du arbeta som Konstruktör / Teknisk projektledare på ett globalt företag med framtidstro? Sök rollen hos Geberit i Bromölla!

Är du en driven och ansvarstagande Konstruktör med erfarenhet av projektarbete? Eller har du arbetat som projektledare inom industrin? Som Konstruktör / Teknisk projektledare hos Geberit har du en viktig och spännande nyckelroll där du leder eller deltar i projekt av olika omfattning och komplexitet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Geberit erbjuder dig en arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du blir en del av ett globalt företag med stort fokus på hållbarhet kopplat till miljö, ekonomiska faktorer och sociala frågor. Framför oss väntar många spännande projekt redo att starta igång där du som Konstruktör/teknisk projektledare har en viktig nyckelroll.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Konstruktör / Teknisk projektledare driver och ansvarar du för projekt i varierande omfattning och komplexitet där flera teknikområden samverkar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
  • Konstruera produktionsceller eller ingående komponenter
  • Planera projekt, budget och tidplan samt följa upp projekten löpande
  • Arbeta för att säkerställa kvalitet, samordning- och arbetsmiljö i respektive projekt
  • Ansvara för den ekonomiska uppföljningen och rapporteringen i projekt
  • Säkerställa att rätt material och tjänster finns på plats i rätt tid
  • Kommunicera med interna och externa parter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Konstruktör / Teknisk projektledare arbetar du på Geberits fabrik i Bromölla, som består av ca 300 anställda. Du arbetar tillsammans i dina projektteam bestående av kollegor från olika kompetensområden. Du rapporterar till Projektchef.

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån i viss mån (max 1 - 2 dagar/veckan) beroende på projekt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som minst har en högskoleutbildning som ingenjör med inriktning teknik, exempelvis inom konstruktion och design eller maskinteknik. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet och mycket god kunskap inom konstruktion. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat i projekt, antingen som delaktig i eller som ansvarig för projekt.

Du har mycket goda systemkunskaper och tidigare erfarenhet av något CAD-program, exempelvis Catia. Då engelska är koncernspråk krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person har du ett stort driv och ligger i framkant för att ta reda på relevant information. Du är lyhörd och har förmåga att kommunicera med olika typer av människor både i och utanför organisationen. Vidare har du ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt och förmåga att agera beslutsamt i olika situationer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Område Bromölla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech