Lönespecialist till Geberit/Ifö i Bromölla

Lönespecialist till Geberit/Ifö i Bromölla

Har du erfarenhet av löneadministration och ett intresse för system? Ta chansen och bli en del av Geberits härliga löneteam!

Geberit/Ifös lönefunktion är i en utvecklingsfas. Vid årsskiftet implementerades SAP som affärssystem och då även SAP Payroll och Time Management. Processerna börjar landa och snart är implementeringen klar. Till följd av utvecklingen förstärker man nu teamet med en lönespecialist som kommer arbeta med hela löneprocessen inklusive generell HR-administration. Hos Geberit blir du del av ett samarbetsinriktat team som värdesätter arbetsglädje. Tillsammans strävar vi efter att leverera rätt lön i tid. Gillar du liksom vi lön och har ett intresse för system? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig - vi ser mycket fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Geberit är ett globalt företag med tillverkning i bland annat Bromölla och Mörrum. Hos oss får du möjlighet att bli del av ett ledande bolag inom VVS-branschen med starka varumärken på den nordiska marknaden. Du blir även del av ett stabilt bolag som levererar produkter av toppkvalitet. I Sverige är vi ca 400 anställda (150 tjänstemän och 250 kollektivanställda). Våra värderingar är integritet, laganda, engagemang, ödmjukhet och förnyelse. I rollen får du möjlighet till attraktiva förmåner så som friskvårdsbidrag (4000 kr/år). Som lönespecialist hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhetsnära och supporterande roll där din kompetens inom lön värdesätts och uppskattas. Här får du chans att vara del av vår förändringsresa och med din kompetens bidra till förbättringar och lösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Administrativt arbeta med hela löneprocessen
  • Generell HR-admin
  • Support till hela organisationen i Sverige
  • Superuser i SAP Payroll samt SAP Time Management
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i Bromölla där dina kollegor i löneteamet också är placerade. Löneteamet består av 3 personer och din närmaste chef är lönechefen. Resor, nationella som internationella, förekommer i tjänsten och antalet övernattningar per år uppskattas till 15.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av administrativt arbeta med hela lönehanteringsprocessen. Kanske har du en utbildning inom lön och några års erfarenhet inom lön, alternativt en flerårig erfarenhet inom lön. Det är meriterande om du har arbetat med HR-administrativa uppgifter likväl som om du har erfarenhet från en tillverkande industri. Du är van att tolka kollektivavtal.

Då du kommer att arbeta som superuser i SAP Payroll och Time Management söker vi dig som har ett systemintresse och en systemvana. Du är även van att arbeta i Excel. Har du erfarenhet av SAP Payroll är det meriterande, men inget krav. Rollen innebär daglig kommunikation på både svenska och engelska, varför vi söker dig som är bekväm att kommunicera på båda språken.

För att trivas i och passa för rollen som lönespecialist söker vi dig som är samarbetsinriktad och med en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och strävar alltid efter att leverera rätt lön i tid. Du har därmed ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du trivs bra i en arbetsmiljö som innefattar arbetsglädje, förbättringstänk och laganda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Bromölla
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/