Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Jobbar du som redovisningskonsult och är redo för nya utmaningar? Nu finns möjligheten att bli en i gänget hos oss på Colbrands Redovisning. Vi söker dig som är intresserad av att jobba med redovisning för såväl mindre aktiebolag som enskilda firmor.

Vi är en redovisningsbyrå som har funnits sedan 1993 och har huvudkontor i Bromölla. Byrån är SRF-ansluten och även ISO-certifierad, vilket ställer höga krav på noggrannhet och riktighet. I dagsläget är vi fem anställda, varav tre auktoriserade redovisningskonsulter. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta på byrå men gärna även auktoriserad.

I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta parallellt med flertalet olika kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vad kunden efterfrågar och därför ser vi att du har kunskaper inom löpande bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarationer. Har du även arbetat med lönehantering ser vi det som meriterande. Som person är du självgående, noggrann och organiserad. Det är viktigt att du är flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund.

Anställningen är på heltid eller efter överenskommelse. Placeringen kommer att vara på huvudkontoret i Bromölla. Vi tillämpar individuell lönesättning. Urval kommer att ske löpande.

Vid frågor vänligen kontakta Malin på 0456 – 44 11 04. Besök gärna vår hemsida www.colbrandsredovisning.se

Maila CV och personligt brev till info@colbrandsredovisning.se
Mer info
Kontaktperson Malin
Telefon 0456-44 11 04
Email Mejla Malin
Område Bromölla
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.colbrandsredovisning.se
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (42 dagar kvar)