Teknisk Support, Bromölla

Teknisk Support, Bromölla

Beskrivning av tjänsten

Är du en tekniker ut i fingerspetsarna med en stark förkärlek för Open Source? Har du även utbildning och/eller erfarenhet inom Linux och är redo att utvecklas ännu mer? Det kan du hos oss! Global Technology Operation inom CGI söker två tekniker inom Capacity & Storage med placering i Bromölla.

Hos oss får du möjligheten att tänka i ett längre perspektiv då en stor del av ansvaret kommer att ligga på att ta bort tidstjuvar och effektivisera processer. Som person älskar du teknik och att jobba med likasinnade.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta inom Incident-, Change-, Request- och Problem-processer men även med tjänsteförvaltning för att ständigt förbättra och effektivisera rutiner och verktyg för vår on- och offshore leverans.

Storage- och Backupgruppen består av 3 tjänster, STOD, BOD och Ustor.

BOD: Genom tjänsten Backup on Demand får Kunden tillgång till en central funktion för säkerhetskopiering av applikationsdata, databaser och filsystem. Tjänsten tillhandahålls som funktionstjänst vilket i detta fall innebär att CGI ansvarar för att tillhandahålla lagringsutrymme och funktionalitet för säkerhetskopiering, inklusive de applikationer som hanterar säkerhetskopieringen.

Ustor: Bygger på NAS, Network Assigned Storage, fil-lagring och backup över ethernet, i en shared/gemensam miljö för flera kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som tekniker hos oss deltar du aktivt, ibland koordinerade, i våra dagliga tjänster, samt ledande för egna ansvarsområden inom tjänsten. Du deltar också som sakkunnig i projekt som drivs inom enheten. Du arbetar aktivt med att identifiera förbättringsområden inom tjänsten, och är sedan drivande i genomförandet.

Du skall ha god kunskap och erfarenhet inom följande områden:
  • Linux
  • Windows Server (2003 / 2008 / 2012 /2016)
  • Gärna DataDomain och Networker från EMC
  • Nätverk (Switching, Routing, firewalling)
  • Storage NAS, Netapp
  • Engelska språket
Hög kvalitet och säkerhet i våra processer med avseende på tjänsteleverans inom driftsområdet är ett måste, där av är nedan kompetenser också önskavärda:
  • Kunskap om driftsrelaterade processer (ITIL)
  • Generell kunskap om stödsystem
  • Dokumentation av driftslösningar, både på svenska samt engelska
  • Förmåga att tänka i effektivisering och automatisering
Övrigt
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansöan!
Sista ansökningsdatum är 2019-05-15.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Daniel Jensen, daniel.jensen@cgi.com, +46 70 8514739

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Bromölla
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr (35 dagar kvar)