Teknisk Delprojektledare Nätverk

Teknisk Delprojektledare Nätverk

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu fler Tekniska delprojektledare som kan stärka upp vårt team inom Technical Projects & Consulting, där Teknisk delprojektledning inom infrastruktur, nätverk och driftorganisation är ditt fokusområde. Våra kunder finns huvudsakligen inom Datacenter driftområde med komplexa och affärskritiska lösningar.

I din roll som Teknisk delprojektledare inom Technical Project & Consulting kommer du att arbeta med Transformation och Transitions-projekt kopplat till framförallt kunder i vår driftorganisation. Du kan även komma att arbeta med utredningar, analyser och förstudier, där erfarenhet av Software Defined Networking i allmänhet samt inom Microsoft Azure eller AWS är meriterande

Vårt team är CGIs spets inom området där kvalitet, engagemang och professionalism är teamets grundstenar, och där dynamiken i gruppen bidrar starkt till vår framgång.

Det finns möjlighet att arbeta från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Västerås, Bromölla, Linköping, Norrköping.

Dina arbetsuppgifter

Du har med fördel arbetat som tekniker själv, gärna inom nätverksområdet. Du har förståelse och erfarenhet av arbete med IT-infrastruktur och Datacenter drift.

Du är öppen och tydlig med hög social kompetens och har erfarenhet av att jobba i team. I ditt arbete som Tekniskt delprojektledare kommer du att ha täta kundkontakter och vara sammanhållande länk för våra interna tjänster och ansvara för att uppsatta aktiviteter genomförs. Du kommer att ha en varierande vardag, där laganda är avgörande för både din och teamets framgång.

Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför rollen kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du skall ha erfarenhet av IT-infrastruktur/Datacenter drift
  • Du har med fördel erfarenhet och intresse inom något eller några nätverksområden, såsom Routing/Switching/Brandvägg/VPN etc
  • Vana att planera arbetet, hantera prioriteringar, säkra resurser för uppdraget och analysera kraven
  • Du har erfarenhet att skapa och säkerställa att projektresurser genomför aktiviteter inom projektet
  • Förändring är vår vardag, där din målmedvetenhet och driv säkerställer att projektets aktiviteter genomförs
  • Ditt starka engagemang är en framgångsfaktor som fortsatt kommer göra dig framgångsrik på CGI, där kundnöjdhet, kvalité och just engagemang bidrar till din och CGIs framgång
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-03-15

Är du intresserad att höra mer om rollen, kontakta:
Tomas Eriksson, +46-73-398 25 65

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Bromölla
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (52 dagar kvar)