Besiktningstekniker till Besikta Bilprovning i Bromölla

Besiktningstekniker till Besikta Bilprovning i Bromölla

Om Besikta
Med ca 184 besiktningsstationer på drygt 152 orter, och fler på väg att öppna, driver Besikta Bilprovning utvecklingen av förbättrad bilsäkerhet och ett enklare bilägande. Vi erbjuder besiktning av de flesta typer av fordon – hela tiden med utgångspunkten att ge våra kunder en säkrare besiktning genom våra kunniga och kundstödjande tekniker. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet– alltid med tillgänglighet och säkerhet i fokus. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se.

Besikta Bilprovning omsätter ca 600 MSEK och har ca 550 medarbetare. Besikta ägs av Applus+, ett världsledande test-, inspektion- och certifieringsföretag med säte i Spanien.

Vi söker besiktningstekniker till Bromölla
Nu söker vi dig som vill arbeta som besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning.

Kunden står alltid i fokus hos oss. Som besiktningstekniker har du en central roll i säkrandet av kundnöjdheten då du är den som dagligen möter, ger service och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men även ser oss som en återkommande leverantör av besiktningstjänster.

Som besiktningstekniker är din främsta uppgift att säkerställa att fordonet möter de krav som ställs av den svenska myndigheten i allt från bilens generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan. Utöver detta erbjuder även besiktningsteknikern möjligheten att få kontroller gjorda som inte kravställs av myndighet men som ytterligare kan trygga och förenkla bilägandet för kunden. Att arbeta som besiktningstekniker är ett utpräglat serviceyrke där det bland annat ingår att informera kunden om resultatet av besiktningen men även att ge information om saker som kan vara bra att veta om fordonet. Som besiktningstekniker arbetar du både individuellt men också i team.

Vi söker dig med ett gediget bilintresse som brinner för kundkontakt och har förmågan att ge våra kunder den bästa servicen. En besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning tar stolthet i att öka trafiksäkerheten på våra svenska vägar och att förenkla bilägandet för våra kunder. Arbetet ställer krav på både noggrannhet och tekniskt kunnande så väl som social förmåga och hög servicenivå – hos oss ska alla kunder få en premiumupplevelse i allt från kundbemötande till innehållet i sin besiktning. På Besikta ser vi att det är viktigt att du tycker det är roligt att möta nya människor, ge ett positivt kundbemötande och att i alla situationer ge det där lilla extra.

Kravprofil
  • B-körkort
  • Grundläggande datakunskap
  • Intresse för fordonsteknik
  • Social och utåtriktad som person
  • Brinner för att ge god service till kunder
Meriterande
  • Certifierad besiktningstekniker
  • A-C-D-E-körkort
  • Fullgjord gymnasieutbildning med som lägst godkänt i Ma A, Sv A och Engelska A
  • Dokumenterad erfarenhet av fordonsbranschen
Din ansökan
Skicka din ansökan till Stationschef Magnus Andersson på magnus.andersson@besikta.se. Har du frågor går det bra att ringa Magnus på tel: 010-809 86 68.
Mer info
Kontaktperson Magnus Andersson, Stationschef
Telefon 010-809 86 68
Område Bromölla
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (3 dagar kvar)