Processoperatörer till Tree To Textile

Processoperatörer till Tree To Textile

Processoperatörer till TreeToTextile

Vill du vara en del av vår resa med att utveckla och industrialisera en ny, innovativ cellulosafiberteknik som ger textilfibrer hållbar prestanda? Kom och följ med oss på TreeToTextile! Vi går nu in i en uppskalningsfas och bygger en demoanläggning vid Stora Enso Nymölla, och vi behöver stärka vårt team med 20 processoperatörer med uppstart i januari 2022.

Om tjänsten:
Det huvudsakliga ansvarsområdet som processoperatör på TreeToTextile är att producera kvalitetstextilfiber på ett säkert och effektivt sätt.
Tillsammans med dina kollegor övervakar och säkerställer du att produktionen utförs på ett optimalt sätt och att processtart och nedstängning av olika delar sker så säkert och effektivt som möjligt. Du arbetar både i kontrollrummet och i produktionsanläggningen och utför felsökning vid störningar.
Rapportering, åtgärder och aktiviteter relaterade till säkerhet, produktion och kvalitet sker både muntligt och skriftligt och förbättringsidéer är en viktig del. Även förbyggande underhåll under produktion ligger i ansvarsområdet samt avhjälpande underhåll vid underhållsstopp.

Om dig:

Du behöver ha gymnasie- eller yrkeshögskoleutbildning med fokus på driftsteknik, processteknik, mekaniker eller el och automatisering. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter under några år är meriterande samt erfarenhet av DCS-system samt erfarenhet av att köra gaffeltruck.

För att klara arbetsuppgifterna på ett bra sätt krävs goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.
Du behöver också kunna trivas och arbeta i en kontext där svaren inte på förhand finns givna, utan där en del i arbetet är att finna dem. Eftersom jobbet innebär skiftarbete är det en förutsättning att du som ansöker kan arbeta obekväm arbetstid.

Vidare värdesätter vi:
Att du är en person som tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta och gillar problemlösning samt att du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du drivs mot förutbestämda mål. Vi ser också att du har förmåga och intresse för utveckling, lärande och för hållbarhet.

Om TreeToTextile:

TreeToTextile bygger på visionen: Bättre textilier i harmoni med naturen, för alla. Målet är att distribuera en ny teknik för att producera textilier från förnybara råvaror och därigenom erbjuda en ny hållbar billig textilfiber till textilleverantörer och varumärken runt om i världen. Vår innovation är redo för uppskalning i en demo-anläggning som blir vår nästa kritiska och spännande milstolpe mot industrialisering. Vårt företag är ett joint venture mellan entreprenören Lars Stigsson, H&M, IKEA och Stora Enso. Vi tror starkt att blandningen av kompetens och våra ägares globala storlek ger oss en unik möjlighet att påverka textilindustrin. Till förmån för planeten och alla som lever på den. Vårt mål är först och främst att hedra vår egen vision men också att inspirera och katalysera nya spelförändrade innovationer och samarbeten.

TreeToTextile har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carina Falck.

Om ansökan:
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av videointervju som du själv spelar in via en länk vi skickar till dig på mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du snarast gör videointervjun efter det du fått länken.

Vilka är vi på Adecco?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.
Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.
Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.
Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck
carina.falck@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Bromölla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 aug 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.