Supportmedarbetare som vill växa i sin IT-kompetens till CGI!

Supportmedarbetare som vill växa i sin IT-kompetens till CGI!

Har du ett gediget IT-intresse och andas service ut i fingerspetsarna kan du vara helt rätt för denna roll! Vill du vara en del av ett globalt företag där du erbjuds konkreta utvecklingsmöjligheter i form av interna utbildningar och olika kompetenssatsningar inom bland annat ITIL?
Vi söker dig med ett starkt tekniskt intresse och som har en fördjupad kunskap inom nätverk och Windows. Du kommer att ingå i ett härligt team som lägger stor vikt vid att erbjuda bästa tänkbara service och support, samtidigt som du har riktigt kul med dina kollegor!

Information om uppdraget

Academic Work har ett långt samarbete med CGI och i Bromölla söker man nu två nya first line-medarbetare för att ta företaget vidare och verkligen fokusera på sina kunder. CGI är en ledande global leverantör av tjänster inom IT- och affärsprocesser och blev för tredje året i rad certifierade till Top Employer i Sverige. Vi tror detta beror på deras förmåga att lyfta sina medarbetare och att man själv sätter gränserna för sin vidareutveckling, vill du utvecklas finns här alltså alla möjligheter!
Du kan från en first line-tjänst gå antingen mot deras driftverksamhet eller så kanske du är sugen på att utvecklas inom ledarskap och får möjlighet att gå deras program next to lead. Sök idag då detta är en grym kickstart på din karriär!

Läs gärna mer om vad det är som gör att medarbetaren Jerry Åberg - Supporttekniker trivs så bra på CGI Bromölla

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. CGIs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du tillsammans med ditt team om cirka 20 personer leverera och upprätthålla säker, pålitlig och effektiv support och IT-infrastruktur gentemot CGIs kunder. Hos CGI jobbar du i ett av tre team och ansvarar för support till flertalet kunder. Vid starten kommer du få en introduktion och en mentor som följer din utveckling löpande så att du som medarbetare kan känna dig trygg din första tid. Som tidigare nämnt finns det möjlighet till kompetensutveckling, detta är något som uppmuntras men det är du som medarbetare behöver visa på driv och engagemang för din roll för att komma dit!

Du kommer till exempel att:
 • Erbjuda first-line support via telefon och mail
 • Felsökning
Tjänsten passar dig som har studerat relevant utbildning inom IT och har ambition att lära dig mer. CGI är en internationell organisation som trots verksamhet världen över har lyckats behålla en lokal förankring och de har ett nära ledarskap där du som medarbetare blir sedd och får de rätta utvecklingsmöjligheterna för just dig. För att trivas här tycker du om att ha roligt på jobbet samtidigt som du fokuserar på att leverera med hög kvalitet och bygga värde för kunden.

Vi söker dig som

Vi söker dig som nu är redo att ta nästa steg i din karriär och har erfarenhet av nätverk och Windows, detta kan vara praktik, arbetslivserfarenhet eller diverse projekt. För att du ska få rätt möjligheter till utveckling kommer du arbeta i ett sammansvetsat team som alla arbetar väldigt tätt tillsammans.

Vi ser att du har:
 • Nyligen (inom de närmsta 2 åren) tagit examen från relevant gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT
 • Kunskaper inom nätverk
 • Erfarenhet av Windows 7/8/10
 • Kunskap inom Active Directiory
 • Är flytande i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
 • Kunskap av Citrix, Office 365 eller ITIL foundation
 • Tidigare har arbetat inom 1st line support
Som person är du en sann teamplayer och kommunikativ i såväl tal som skrift. Du har ett analytiskt angreppssätt och brinner för att lösa problem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 mån
 • Placering: Bromölla
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGIs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal08@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Bromölla
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På CGI är de ett team av entreprenörer. De kallar sina anställda för medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är Sveriges största konsultföretag inom IT-tjänstesektorn, de levererar verksamhetskompetens, systemintegration samt outsourcing av IT och affärsprocesser inom flera olika branscher - allt från telekom och media till handel och den offentliga sektorn. Koncernen har medarbetare i 41 länder och i Norden är de idag cirka 9 000 anställda. De har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för deras kunder - och för deras medlemmar. Kom och utvecklas med CGI.