Student med truckkort till produktion i Mörrum

Student med truckkort till produktion i Mörrum

Är du en student som söker ett utmanade och roligt extraarbete och bor i närheten av Karlshamn/Mörrum så har vi det perfekta uppdraget för dig. Hos Geberit (IFÖ) erbjuds en arbetsplats med härlig stämning och goa kollegor. Arbetet sker dagtid, måndag - fredag, och vi förväntar oss att du kan jobba två pass i veckan under terminerna. Du behöver vara student och ha minst 1.5 år kvar av dina studier för att vara aktuell för tjänsten.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning studenter med truckkort till, i huvudsak, deras logistikavdelning i Mörrum. Allt material till produktionen kommer in som aluminiumprofiler. När dessa har kapats så ska de behandlas och därefter kommer de till slutmonteringen. I slutmonteringen monterats ihop duscharna. Din roll är att köra truck och stötta upp där det behövs i produktionen. Du kommer eventuellt även få hjälpa till på godsmottagningen där man huvudsakligen kör truck och lastar av lastbilar som kommer med inkommande gods.

Du kommer bli en del av ett härligt gäng med god stämning. Vår kund är ett företag som bryr sig om sina anställda och som är måna att man ska trivas på arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet kommer det att löpa på så länge du är student.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50 % och har minst 1,5 år kvar på dina studier
 • Har truckkort och erfarenhet av att köra truck från tidigare arbeten
 • Kan arbeta minst två pass i veckan
 • Bor i Mörrum, Karlshamn, Sölvesborg med omnejd. Detta för att kunna ta dig till pass med kort varsel
 • Har god förståelse för svenska, detta då svenska talas internt på företaget
Vi söker dig som är lojal och flexibel och tycker om att arbeta mycket. Du är inte rädd för att ta i och tycker om att arbeta i team. Då vår kund är måna om hög effektivitet och samtidigt god kvalité och noggrant arbete är det viktigt att du har ett öga för detaljer och inte lämnar något halvgjort.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan.
 • Arbetstider: 07.00 - 15.30 alt 15.30 - 01.00. Främst kommer du arbeta eftermiddagspassen
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Malmö
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Bromölla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Geberit, tidigare IFÖ ingår i den schweiziska koncernen Geberit som har verksamhet i närmare 50 länder över hela världen och antalet anställda är cirka 12 000 i hela koncernen. Geberit är ett företag med många olika talanger och bred kompetens. De har specialister med flera decenniers erfarenhet, utmanande och uppmuntrande chefer, nyutexaminerade som precis har inlett sina karriärer, unga studenter som är ivriga att lära sig och talangfulla lärlingar som kommer att bli morgondagens ledare och anställda.