Hoppa till innehåll
Region Jämtland Härjedalen logotyp

Vi söker en fysioterapeut till Bräcke Hälsocentral

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Vi är ett härligt team, som inspirerar och lyfter varandra!

Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! Här arbetar du tillsammans med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens.

Bräcke hälsocentral ligger 7 mil öster om Östersund och 12 mil väster om Sundsvall. E:14 och järnvägen går genom samhället så kommunikationerna är goda. Vid hälsocentralen arbetar läkare, distriktssjuksköterskor, barnmorska, röntgensköterska, kurator, psykolog, sjukgymnaster, medicinsk sekreterare, rehabkoordinator, undersköterskor med flera.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss innebär att du bedömer och behandlar patienter i primärvården med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. I arbetet ingår även gruppverksamhet och du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen då du är med på lättakuten. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

Som fysioterapeut inom primärvården deltar du på fyra fortbildningsdagar varje år där det är föreläsningar och workshops inom olika ämnen för att upprätthålla kompetensen. Det är även ett bra tillfälle till samarbete och erfarenhetsutbyte mellan kollegor.

Kvalifikationer
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

För tjänsten krävs körkort B
Erfarenhet krävs.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperioden har löpt ut.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson
Maria Åström
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare