Hoppa till innehåll

Arbetsterapeut till våra verksamheter i Bräcke och Ragunda!

Om arbetsplatsen
Är du en arbetsterapeut som önskar nya utmaningar och gillar omväxling? Vi söker nu en arbetsterapeut till Bräcke och Ragunda närområde. I Bräckes närområde finner du Bräcke hälsocentral som ligger 7 mil om Östersund och 12 mil väster om Sundsvall. E:14 och järnvägen går genom samhället så kommunikationerna är goda. På Bräcke hälsocentral arbetar läkare, distriktssjuksköterskor, barnmorska, röntgensköterska, kurator, psykolog, sjukgymnaster, medicins sekreterare, rehabkoordinator, undersköterskor med flera. Hälsocentralen har även en filial i Gällö, som är en distriktssköterskemottagning 4.5 mil sydöst om Östersund. I Ragunda närområde finner du Stuguns- och Hammarstrands hälsocentraler, två välfungerande hälsocentraler med glesbygdsprofil där vi har fast personal och som arbetar tillsammans som ett team med fokus på att lösa problem på ett smidigt sätt. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har även en psykosocial enhet samt fysioterapeuter. Oavsett vilken hälsocentral du är på kommer du vara en del av ett härligt och inspirerande team som alltid jobbar med patientens bästa i fokus. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter som bland annat innefattar bedömning av aktivitetsförmåga, interventioner i form av anpassningar i miljö och aktivitet, stöd i struktur och rutiner, träning och förskrivning av hjälpmedel. Vi har ett nära samarbete med hälsocentralernas övriga personal och samverkan med andra vårdgivare eller aktörer är också en viktig del i arbetet. Tjänsten är på heltid och du kommer att vara verksam i såväl Bräcke som Ragunda.

Kvalifikationer
Du är en legitimerad arbetsterapeut som har erfarenhet med liknande arbetsuppgifter, det är meriterande om du har erfarenhet inom primärvården. För att trivas i denna roll är det av stor vikt att du gillar omväxling, är självständig, gillar att arbeta med människor, kan samarbeta och är lösningsorienterad. Vi ser att du är flexibel, social, vill bidra med din expertis och framför allt är trygg i din yrkesroll då arbetet kräver hög grad av självständighet. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Region Jämtland Härjedalen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Christina Sonesson
Email
Telefon