Medicinsk sekreterare Bräcke hälsocentral

Medicinsk sekreterare Bräcke hälsocentral

Om arbetsplatsen
Välkommen till Bräcke hälsocentral. Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Bräcke närvårdsområde består av två hälsocentraler, Bräcke och Kälarne hälsocentral sam en distriktssköterskemottagning i Gällö samt sedan april även ambulansstationen. Bräcke centralort ligger 7 mil öster om Östersund och 12 mil väster om Sundsvall. E14 och järnvägen går genom samhället så kommunikationerna är goda. Vid hälsocentralerna arbetar läkare, distriktssjuksköterskor, barnmorska, röntgensköterska, kurator, barnmorska, sjukgymnaster, medicinsk sekreterare, rehabkoordinator, undersköterskor med flera. Har du individen i fokus, en hög servicenivå, ett genuint intresse för administration och samordning och vill finnas i hjärtat på vår hälsocentral, då är det dig vi söker.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare ansvarar du för sedvanliga arbetsuppgifter utifrån yrkesrollen. Då du kommer bemanna reception är du öppensinnig för våra patienters behov. Du är engagerad, har struktur och nytänk i de administrativa uppgifter som styr delar av hälsocentralen. Utifrån verksamhetens behov har du ett stort mått av flexibilitet och du är öppen för nya arbetsuppgifter. Du kommer samarbeta med alla yrkesgrupper som ingår i en hälsocentral och det krävs att du är kommunikativ och lyhörd. Känner du att detta stämmer in på dig, välkommen med din ansökan där du berättar varför just du skulle passa som medicinsk sekreterare hos oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratörsutbildning med erfarenhet av yrket samt Cosmic. Du är öppen för nya arbetsuppgifter, tycka om patientkontakt samt trivas med rollen som "ansiktet utåt/inåt" på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, tar egna initiativ, har god samarbetsförmåga och gillar variation där arbetsuppgifterna växlar.

Övrigt
Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Susanne Johansson
Telefon 0693-166 32
Område Bräcke
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (3 dagar kvar)