Enhetschef Folktandvården Bräcke och Hammarstrand

Enhetschef Folktandvården Bräcke och Hammarstrand

Som enhets-/verksamhetschef ansvarar du för klinikernas resultat när det gäller verksamhets-, ekonomi-, personal- och utvecklingsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår därmed att löpande följa upp, analysera och agera utifrån behov. Du förväntas arbeta för hög kvalitet och kostnadseffektivitet i verksamheten. Som enhetschef är du tillika verksamhetschef enligt Hälso- och sjukvårdslagen och Tandvårdslagen. Helhetssyn och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper som chef inom Folktandvården. Tillsammans med övriga chefer ingår du i områdets ledningsgrupp. Du är direkt underställd folktandvårdens områdeschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning och gärna tidigare chefserfarenhet. Tandvårdsutbildning är meriterade men inget krav. Du är förtrogen med politiskt styrda verksamheter och dess villkor. Vi vill att du är bra på att motivera, engagera, stötta och ställa krav på högt kompetenta medarbetare. Du har lätt för att kommunicera, har helhetssyn och bidrar till Folktandvårdens gemensamma resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du erbjuds en tillsvidareanställning i regionen med tidsbegränsat förordnande om 4 år som chef. Hör gärna av dig för mer information.

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Berit Enebjörk
Telefon 076-812 09 30
Område Bräcke
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Omväxlande chefsjobb inkl. utveckling* Brinner du för utveckling och att inspirera människor mot gemensamma mål? Då kan du vara den vi söker som enhets-/verksamhetschef till våra folktandvårdskliniker i Bräcke och Hammarstrand! Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du ansvarar för att driva och utveckla verksamheten utifrån Folktandvårdens mål. På kliniken i Bräcke arbetar i dagsläget 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 4 tandsköterskor. I Hammarstrand arbetar 2 tandläkare och 3 tandsköterskor. Att arbeta i glesbygd innebär att våra medarbetare arbetar utifrån ett brett kompetensområde för att erbjuda medborgarna bästa tänkbara tandvård! * Du blir ledare för en verksamhet som ständigt strävar efter att ge allra bästa tandvård utifrån medborgarnas behov - och där medarbetarna får möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens.