Distriktsläkare till Kälarne hälsocentral

Distriktsläkare till Kälarne hälsocentral

Som distriktsläkare har du flera intressanta uppdrag, till exempel att vara med och utveckla arbetssätt för distansoberoende teknik eller att arbeta med ultraljudsapparat på hälsocentralen. Vi är ett välarbetat team på hälsocentralen med läkare, fysioterapeut, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det finns också tillgång till psykosocial enhet. Vi erbjuder individuella lösningar så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av glesbygdsmedicin.

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Ulla-Britt Barchéus Olofsson
Telefon 070-378 47 17
Område Bräcke
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Kälarne hälsocentral får du jobba med allmänmedicin när den är som allra bäst! Här får du många spännande och utvecklande uppdrag. Akutbedömningar i vår värld kan vara pneumonier, lungembolier eller akuta hjärthändelser. Snart inför vi även virtuellt akutrum. Just nu söker vi en eller två distriktsläkare till oss. Är ni ett par eller vänner som skulle vilja utveckla arbetet tillsammans? Ta chansen - sök jobbet idag! Hör av dig eller kom och hälsa på oss så vi får berätta mer om dessa fantastiska jobb!