Bräcke hälsocentral söker distriktssköterska

Bräcke hälsocentral söker distriktssköterska

Om arbetsplatsen
Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! Här arbetar du tillsammans med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Bräcke Närvårdsområde består av hälsocentralerna i Bräcke och Kälarne. Här arbetar bland annat läkare, distriktssköterska, BHV-sköterska, röntgensköterska, kurator, sjukgymnast, läkarsekreterare, undersköterska.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som distriktssjuksköterska på Bräcke hälsocentral innebär både att arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen samt även akutverksamhet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning distriktssköterska. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och tillsättning sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Ulla-Britt Barchéus Olofsson
Telefon 070-378 47 17
Område Bräcke
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (30 dagar kvar)