Bräcke hälsocentral söker distriktssköterska

Bräcke hälsocentral söker distriktssköterska

Att arbeta på Bräcke hälsocentral innebär i rollen som distriktssjuksköterska att både arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen samt även akutverksamhet. Det kan även ingå arbete på BVC.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning distriktssköterska. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Susanne Bodell
Telefon 076-145 42 71
Område Bräcke
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Givande jobb som distriktssköterska inkl. härliga kollegor* Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! Här arbetar du tillsammans med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Bräcke Närvårdsområde består av hälsocentralen i Bräcke och en filial i Kälarne. Här arbetar läkare, distriktssköterskor, barnmorska, röntgensköterska, kurator, sjukgymnaster, läkarsekreterare, undersköterskor m.fl. Bräcke hälsocentral ligger 7 mil öster om Östersund och 12 mil väster om Sundsvall. E:14 och järnvägen går genom samhället så kommunikationerna är goda. *Vi är ett härligt team, som inspirerar och lyfter varandra.