Medarbetare till first line/second line sökes!

Medarbetare till first line/second line sökes!

Söker du nya utmaningar?
Tycker du om att ge god service till andra?
Sök tjänsten som medarbetare inom kundtjänst idag! Eller tipsa om någon du tror skulle passa för jobbet!

Dina arbetsuppgifter

I din vardag kommer du att arbeta tillsammans med andra kollegor med liknande arbetsuppgifter som dig. Du kommer att ta emot samtal från befintliga kunder och hjälpa till med deras frågor. De frågor du kommer att besvara kommer att handla om bredband, tv och telefoni. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Felsökningar
  • Support
  • Merförsäljning
  • Byte av tjänster
Du kommer få börja att arbeta som first line och efter ett tag introduceras i second line. Du kommer ha en delad tjänst 50% first line och 50% second line.

Din profil

I den här tjänsten kommer stor vikt att läggas på din personlighet. För att lyckas i rollen tror vi att du ska vara positiv och tycka det är roligt att arbeta. Du ska trivas att arbeta i grupp och inte dra dig för att be om hjälp eller diskutera med dina kollegor. Du ska vara tålmodig och förstå kundens problem för att på bästa sätt kunna hjälpa till. Samtidigt som du gör ditt yttersta för att hjälpa kunde måste du även vara tydlig i din kommunikation för att undvika missförstånd.

Skallkrav
  • Flytande i svenska, tal och skrift
  • Intresse för teknik
Meriterande krav
  • Erfarenhet av liknande tjänster
  • Grundläggande kunskap i nätverk
  • Windows
  • Linux
Villkor

Ort: Boxholm
Omfattning: Heltid

Urvalet sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Boxholm
Yrkesroll Data & IT, Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 10 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VÖKBY Bredband AB är en tjänsteleverantör med säte i Boxholm som är verksam i stora delar av Östergötland och Småland. Bolaget specialiserar sig inom Internet-, TV- och telefonilösningar via fiber. I vissa fall agerar även VÖKBY Bredband kommunikationsoperatör vilket innebär att företaget även tillhandahåller och driver utrustningen för att möjliggöra fibertjänster i nätet.

VÖKBY Bredband har alltid värderat sina kunder högst. Det är för oss viktigt att våra kunder känner sig trygga i att de beställer och nyttjar en pålitlig, prisvärd och högkvalitativ tjänst som kan konkurrera med de nationsomspännande aktörerna på likvärdiga villkor. Därför lägger VÖKBY Bredband stor vikt vid kompetent och tillgänglig kundservice och kundinformation bredvid driftsäkra tjänster.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.