Försäljningsansvarig mot konsument sökes!

Försäljningsansvarig mot konsument sökes!

Arbetar du med sälj och vill ta nästa steg i din karriär? Är du kreativ som person? Ansök tjänsten redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som försäljningsansvarig hos Vökby kommer ditt största fokus vara att ta fram olika kampanjer och hjälpa företaget framåt. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor för att bolla dina idéer med även för att förstå konsumenternas behov inför kommande kampanjer. Det kommer även ingå att ta hand om hemsidan och hålla denna uppdaterad. Tjänsten kommer innebära att du behöver vara kreativ som person för att hela tiden tänka steget längre för att nå ut till fler kunder. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Arbetat med försäljning inom mobil, tele, fiber eller liknande område mot konsument
  • Svenska och Engelska
  • B-körkort
Meriterande:
- Erfarenhet av kampanjarbete

Personliga egenskaper och beteenden:
I den här tjänsten kommer stor vikt att läggas på din personlighet. För att lyckas i rollen tror vi att du ska vara positiv och tycka det är roligt att arbeta. Du ska trivas att arbeta självgående och inte dra dig för att be om hjälp eller diskutera med dina kollegor. Du ska vara tålmodig och förstå kundens problem för att på bästa sätt kunna hjälpa till. Du behöver vara kreativ i ditt tankesätt och hela tiden tänka ett steg längre för att lyckas och tro på det nu gör.

Villkor

Ort: Boxholm
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med möjlighet för flex
Start: Omgående

Urvalet sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Boxholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 20 dec (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VÖKBY Bredband AB är en tjänsteleverantör med säte i Boxholm som är verksam i stora delar av Östergötland och Småland. Bolaget specialiserar sig inom Internet-, TV- och telefonilösningar via fiber. I vissa fall agerar även VÖKBY Bredband kommunikationsoperatör vilket innebär att företaget även tillhandahåller och driver utrustningen för att möjliggöra fibertjänster i nätet.

VÖKBY Bredband har alltid värderat sina kunder högst. Det är för oss viktigt att våra kunder känner sig trygga i att de beställer och nyttjar en pålitlig, prisvärd och högkvalitativ tjänst som kan konkurrera med de nationsomspännande aktörerna på likvärdiga villkor. Därför lägger VÖKBY Bredband stor vikt vid kompetent och tillgänglig kundservice och kundinformation bredvid driftsäkra tjänster.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.