Vi söker en ingenjör till Swisslog i Boxholm

Vi söker en ingenjör till Swisslog i Boxholm

Nu söker vi en ingenjör med fokus på produkternas standarder och normer till Swisslog i Boxholm. Välkommen med din ansökan!

Är du analytisk i ditt tillvägagångssätt? Har du dessutom erfarenhet av software och el-kunskaper inom konstruktionsyrket? Då kan du vara den ingenjör vi söker till högteknologiska Swisslog!

I rollen som ingenjör hos Swisslog blir du specialisten inom de standarder och normer som förväntas följas i takt med utvecklingen av produkterna för automatiserad intralogistik. Du blir den som tolkar kommande ändringar i befintliga standarder, alternativt helt nya standarder och normer, i en spännande och växande bransch.

Swisslog Technology Center fortsätter sin starka tillväxtresa - vill du vara med?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som ingenjör hos Swisslog är du en i ett team av företagets specialister som analyserar standarder och normer, för att sedan sammanställa ett underlag och presentera för berörda parter inom företaget.

Du förväntas också medverka och stötta under implementeringen av de förändringar i standarder och normer som behöver göras inom berörda funktioner.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ingenjör hos Swisslog är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
  • Bevaka, analysera och förmedla konsekvenser av förändringar i standarder, lagar och krav som påverkar produkterna på de marknader där Swisslog levererar produkter logistiksystem.
  • Säkerställa att kända standarder, lagar och krav blir kända och tillgängliga för berörda parter.
  • Vara drivande i de arbetsgrupper som sätts samman för att arbeta med efterlevnad av standarder och normer.
  • Säkerställa att riskanalyser är uppdaterade
  • Skapa tillverkardeklarationer för produkter levererade från företaget.
  • Vara företagets specialist gällande standarder och normer inom områdena elkonstruktion, automation och nätverk.
  • Arbeta med ständig utveckling av kommande internetsäkerhet
Värt att veta

Swisslog omsätter ca. 700 miljoner och har nu som mål att nå 1 miljard i omsättning till 2025. Vi är ca 250 medarbetare på Swisslog Technology Center Sweden i Boxholm.

Du kommer att ingå i funktionen Development och arbeta i en högteknologisk miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i Boxholm. Rapporterar gör du direkt till Head of Development som också finns på plats.

För tjänsten erbjuds du bl.a. kollektivavtal, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. De finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån. Inom Swisslog finns det också goda möjlighet att utvecklas utomlands inom koncernen.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har arbetat med standarder och normer sedan tidigare. Som person är du analytisk, noggrann och stresstålig. Det blir viktig att du kan driva ditt arbete själv och behöver därför kunna arbeta systematiskt och tålmodigt. Du har också en god förmåga att lyssna in och kommunicera för att nå ut med ditt budskap.

Vi söker dig som är utbildad gymnasieingenjör med lång erfarenhet, alternativt Högskoleingenjör med relevant inriktning. Kanske arbetar du idag som automtationsingenjör, produktutvecklare, produktspecialist eller controls Engineer? Meriterande är kunskaper inom software samt el-kunskaper inom konstruktion. Då du kommer att agera i en internationell arbetsmiljö talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Telefon 0704913716
Område Boxholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech