Mekkonstruktörer till Swisslog

Mekkonstruktörer till Swisslog

Projektdrivna Mekkonstruktörer till Swisslog
Har du tidigare erfarenhet av mekanik och konstruktion? Vill du arbeta brett med konstruktion och utveckling av intressanta produkter och samtidigt ha stor möjlighet att påverka ditt eget arbete? Då kan du vara Swisslogs nästa medarbetare i teamet

Om företaget
Swisslog Pallet Technology Center i Boxholm utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar (Vectura), transportörer (ProMove) och skyttelsystem (Powerstore) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem.

Tillsammans med sina systerföretag kan organisationen kombinera och leverera olika produkter och system för att matcha varje enskild kunds behov. Verksamheten arbetar projektorienterat vilket innebär många spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas mycket på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet sysselsatta på Swisslog i Boxholm är ca 300 personer

Dina arbetsuppgifter
Swisslog har en stor designavdelning som består av mekanikkonstruktörer, elkonstruktörer, mjukvaruingenjörer och ett antal specialistresurser i form av standard- och normingenjörer, beräkningsingenjörer, dokumentatörer etc.

Hela konstruktionsavdelningen är drygt 100 medarbetare och på mekanikkonstruktion är man ca 30 personer.

Som konstruktör på Swisslog arbetar man både i kund- och utvecklingsprojekt. Det innebär bland annat att man gör förstudier, arbetar fram olika beslutsunderlag, föreslår tekniska lösningar och får vara en viktig del av att konstruera produkterna. Man arbetar i Siemens NX och AutoCAD.

Projekten kan skilja mycket i storlek vilket innebär att man i vissa projekt arbetar som ensam mekanikkonstruktör och att man i andra är 2-3 mekanikkonstruktörer. Man samarbetar i alla projekt med övriga designavdelningar och med andra funktioner på företaget.

Din profil
Du har ett stort tekniskt intresse och besitter förmågan att arbeta brett med problemlösning på hög teknisk nivå.

Du är en given lagspelare men du uppskattar också att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du har relevant utbildningsbakgrund inom området på högskolenivå samt några års arbetslivserfarenhet inom konstruktion. En förståelse av mekatronik är ett krav.

Du har goda kunskaper inom 3D verktyg och AutoCAD.
Då koncernspråket är engelska ser vi även att du behärskar språket flytande i både tal och skrift

Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Boxholm
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/lediga-jobb/projektdrivna-mekkonstruktorer-till-swisslog/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (18 dagar kvar)