Om kundföretaget

Vi söker nu ett större antal montörer till uppdrag hos vår kund Swisslog i Boxholm.

Swisslog utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar (Vectura) och transportörer (ProMove) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Våra produkter installerar vi och idrifttar ute på site världen över. På Swisslog i Boxholm arbetar idag ca 250 personer. Produktionen på Swisslog består av 5 avdelningar; montering & test, svets, måleri, logistik och elverkstad.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med enklare montering i flera steg. Arbetet är mycket självständigt och du ska utifrån ritning planera och slutföra din del för att sedan lämna över till nästa steg i tillverkningsprocessen. Vi söker dig som är flexibel och har tidigare erfarenhet av montering, eller har vilja och motivation att arbeta som montör.

Arbetstiderna är initialt dagtid, 2-skift kan bli aktuellt på sikt.

För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt anställning hos Swisslog efter en tids inhyrning.

Din profil

Önskemål:
  • Kunskaper i enklare ritningsläsning
  • Industriell bakgrund och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Van vid att hantera enklare verktyg och maskiner
  • Truck- och traverskort
  • Körkort B och tillgång till bil
Som person vill vi att du har god samarbetsförmåga men också uppskattar att jobba självständigt. Du har förmågan att driva på arbetet och få saker gjorda.

Tjänsterna ska tillträdas löpande från och med september.

Välkommen med din ansökan redan idag eller tipsa en vän!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala, Linköping och Norrköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.
Mer info
Område Boxholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se