Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Vill du arbeta i ett familjärt bolag där du får mycket eget ansvar? Drivs du samtidigt av att skapa och bygga långsiktiga relationer? Då kan rollen som senior redovisningskonsult till Kolsbo Redovisning vara något för dig!

Om Kolsbo Redovisning
Kolsbo Redovisning grundades 1995 och har sedan starten vuxit tack vare sina starka och goda kundrelationer. Idag består företaget av 6 personer som alla engagerat arbetar för att vara behjälpliga vid olika ekonomiska frågor. Här erbjuds du en tjänst hos ett välmående bolag där kundernas ambitioner och önskemål får styra det vardagliga arbetet. För Kolsbo Redovisning är det dessutom viktigt att du trivs och därför är arbetet flexibelt för en god balans mellan jobb och fritid.

Om arbetet
I rollen som senior redovisningskonsult kommer du att stötta kunderna med ekonomisk kunskap vid olika frågeställningar. Du kommer att fungera som bollplank men också vara behjälplig vid det praktiska genomförandet.

Mer konkret kommer du bland annat att arbeta med att:
  • ge rådgivning och stöd åt exempelvis fåmansföretag, lantbruk och fastighetsägare angående redovisning, deklarationer, skatt och juridiska frågor
  • genomföra löpande bokföring, bokslut samt upprättande av årsredovisningshandlingar
  • göra avstämningar av uppgifter till skatteverket samt andra kontrolluppgifter
  • utveckla och förbättra rutiner och processer för att på bästa sätt hjälpa kunden

Om dig
Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom ekonomiområdet specifikt av redovisning och rådgivning mot enskilda firmor. Har du en eftergymnasial utbildning inom redovisning eller agronomexamen är detta en stor fördel. Vi ser gärna att du har ett intresse för skatt och juridik samt jobbat med deklarationer för enskilda firmor. Att du har en god allmän datorvana samt att du tidigare har arbetat i ett eller flera ekonomisystem ser vi som en självklarhet. Du har även goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt innehar B-körkort. 

Som person är det viktigt att du trivs i en konsulterande roll samt har ett professionell bemötande, då du dagligen kommer att ha kontakt med externa kunder. Du är kommunikativ med en god förmåga att anpassa språkbruk efter mottagaren samtidigt som du är lyhörd mot kundernas behov. För att lyckas i rollen behöver du dessutom vara noggrann och strukturerad då du självständigt kommer att driva dina arbetsuppgifter framåt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Du kommer att arbeta heltid, 100% förlagt till dagtid. Arbetstiderna är flexibla, men du förväntas att sitta på plats eller utgå ifrån kontoret, som ligger strax söder om Mjölby.

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup, vid frågor kontakta därför rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på: rebecka.karlsson@onepartnergroup.se.
Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Urval sker löpande så tveka inte att söka redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Boxholm
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se