Maskinkonstruktör

Maskinkonstruktör

Är du en nyexad maskinkonstruktör som söker en utmaning? Har du ett eget driv och vill utvecklas inom området för konstruktion?
Sök då denna spännande tjänst redan idag. Urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en maskinkonstruktör till sin konstruktionsavdelning för kranar och banor. Du som maskinkonstruktör kommer att arbeta med konstruktion och utveckling av deras produkter. Deras produkter spänner över en bred teknisk bas vilket innebär att du som konstruktör får arbeta med allt från enkla standard komponenter till avancerade mekaniska system. Arbetet bedrivs i projektform där du kommer att samarbeta med ett stort antal personer både internt och externt inom och utom landets gränser. De använder idag Solid Edge 3D och AutoCad som verktyg för allt konstruktionsarbete och de kommer gå över till NX.

I en inledande period går du med en mer erfaren profil på företaget.

Din profil

Skallkrav:
Maskiningenjör
Svenska samt engelska i tal och skrift
Kunskaper av 3D cad

Meriterande:
Erfarenhet av liknande arbete.

Som person bör du vara någon som har en egen drickraft och är relativt självgående. Eftersom du som maskinkonstruktör arbetar med skarpa förfrågningar så är de viktigt att du är noggrann. Du bör kunna arbeta självgående likväl i ett team om flera personer.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Boxholm
Arbetstider: 08:00 - 17:00 med tillgång till flex
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-078994
Område Boxholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus.

Vår kund, PTC i Boxholm utvecklar, producerar och levererar vi automatiska staplingskranar och transportörer inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Deras produkter installerar och driftar de ute på site världen över, mer än 90% exporteras globalt.

I hela bolaget jobbar ca 2500 medarbetare fördelat på över 20 länder, på fyra kontinenter och kunderna finns i över 50 länder. På kontoret finns i Boxholm finns en stor del av kompetensen och här arbetar i dagsläget ca 150 stycken medarbetare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.