Elkonstruktör

Elkonstruktör

Om företaget

Företaget har i detta fall valt att vara anonyma och mer information om företaget får du om du går vidare i processen. Alla frågor om tjänsten ställs till ansvarig rekryterare i detta fall Evelina Robertson ( evelina.robertson@clevry.com)

Din roll

Företaget söker nu en elkonstruktör som huvudsakligen ska arbeta med konstruktionsarbete i kund-och utvecklingsprojekt men också granska, bekräfta och föreslå tekniska underlag och kalkyler. Du kommer därtill arbeta med dokumentation och uppdatering av befintliga ritningar och strukturer, men också vara teknisk support till den interna organisationen. I rollen kommer du också få delta i riskanalyser och framtagning av olika funktionsbeskrivningar.

Du kommer i rollen ges möjlighet till personlig utveckling i det gemensamma arbete att förverkliga företagets mission. Företaget befinner sig idag på en global marknad med deras produkter och tjänster. Du kommer i rollen erbjudas ett deltagande i arbetet med att driva på de tekniska lösningar som kommer förändra framtiden.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Clevry och uthyrd som konsult ute hos kund i 6 månader med god chans till förlängning/överrekrytering. Tjänsten är på heltid med start omgående, placeringsort är Boxholm och du kommer att arbeta kontorstider. Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Konstruktionsarbete i kund- och utvecklingsprojekt och funktionstester av produkter/komponenter
  • Framtagning/underhåll av tekniska underlag och kalkyler
  • Dokumentation och uppdatering av ritningar och strukturer
  • Teknisk support till den interna organisationen och granskning av beslutsunderlag
  • Delta i riskanalyser och framtagning av funktionsbeskrivningar
Din profil

I rollen som Elkonstruktör ser vi att du har ett stort teknikintresse. Vi ser att du har en eftergymnasial examen inom el/elektroteknik eller att du har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du skall även ha goda kunskaper inom svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt inneha b-körkort.

Vidare är det även av vikt att du besitter förmågan att kunna växla mellan ett mer övergripande arbetssätt, som inkluderar uppskattningar, och ett mer dejtaljfokuserat arbetssätt, som kräver noggrannhet och uthållighet. Då du kommer arbeta i en varierande och händelserik arbetsmiljö bör du även vara självgående och koncentrerad i ditt arbete. I denna roll finns det möjlighet ett få ta egna initiativ, företaget vill ständigt utvecklas och därför ser vi att du som person är driven och initiativtagande.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig konsultchef, i detta fall Evelina Robertson. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Boxholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90