Hoppa till innehåll
Xpert Bekämpning logotyp

Skadedjurstekniker

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 september 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Beskrivning av tjänsten
Vi söker en engagerad och självgående skadedjurstekniker för tjänstgöring i Stockholm, Uppsala och Södermanland. Som skadedjurstekniker hos oss kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa nöjda kunder, vilket är avgörande för vår fortsatta tillväxt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara saneringar och inspektioner av olika typer av skadedjur. Arbetet sker oftast självständigt, vilket kräver hög initiativförmåga, ansvarstagande och god kommunikationsförmåga. Ibland kommer du även att arbeta i projektform tillsammans med kollegor och andra parter, vilket ställer krav på flexibilitet och god återkoppling. Arbetet utförs normalt dagtid under helgfria vardagar.

Din profil
Vi söker dig som är en utmärkt kommunikatör med en stark känsla för service och punktlighet. Du har en naturlig förmåga att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift, och har även goda kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. För denna tjänst krävs B-körkort för både automat- och manuellväxlad bil. Det är en fördel om du redan har utbildningen 1So eller har yrkeserfarenhet från andra skadedjursföretag.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Xpert Bekämpning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Xpert Bekämpning är ett växande företag inom skadedjurskontroll och har funnits på den svenska marknaden sedan år 2020. Xpert Bekämpning finns i nuläget i Stockholms Län, Uppsala Län samt Södermanlands Län. Vår vision är att det självklara valet inom skadedjurssanering. Nyckeln till Xpert Bekämpnings framgång är våra medarbetare och vi ser gärna att du vill vara med i vårt team.

Vi erbjuder dig
  • Årlig kick-off
  • Friskvård
  • Tjänstepension
  • Flexibla arbetstider
  • Utbildning & utveckling