Hoppa till innehåll
STH Spår & Entreprenad AB logotyp

Projektadministratör till STH Spår & Entreprenad!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av administration och trivs i koordinerande roll där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan detta vara rollen för dig! Just nu söker vi en projektadministratör till STH Spår & Entreprenad i Tumba.

Om tjänsten
I tjänsten som projektadministratör stöttar du platschefer i olika projekt. Det är ett omväxlande arbete i en miljö där det finns stora möjligheter till utveckling!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är
  • Planering & uppföljning av projekt
  • Inköps- och fakturahantering
  • Administrera och skriva minnesanteckningar/protokoll vid möten
  • Boendebokning åt anställda
Du rapporterar till platschef och jobbar i tätt samarbete med företagets ledning. Du arbetar nära kärnverksamheten, följer projekten från start till mål och spelar en viktig roll för företagets fortsatta framgång.

Vi erbjuder dig
  • Arbete nära en erfaren och kompetent ledningsgrupp
  • Stora utvecklingsmöjligheter såväl på STH Spår som inom koncernen
  • Företaget erbjuder friskvård och har ett eget fullutrustat gym
  • En möjlighet till arbete i den konjunktursäkra järnvägsbranschen
Detta tror vi passar in på dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt. Har du dessutom erfarenhet inom bygg/entreprenad ser vi det som särskilt meriterande.

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och noggrann. Du är en person som tycker om varierande arbetsuppgifter och har förmåga att prioritera.

Då det ingår i dina arbetsuppgifter att kommunicera och samarbeta med anställda, leverantörer och kunder krävs det flytande svenskkunskaper och god samarbetsförmåga. Du behöver även ha god datavana och enkelt kunna sätta dig in i nya system.

Vi lägger stort fokus på personliga egenskaper och tester kan komma att genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

Övrigt
Placering: Företagets huvudkontor i Tumba
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön: Individuell lönesättning
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Detta är en hyrrekrytering där du anställs av MTX Rekrytering & Bemanning första 6 månaderna.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

STH Spår & Entreprenad AB har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och alla frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktperson
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076 880 03 68

Läs gärna mer om STH Spår & Nordisk Bergteknik på deras hemsidor:

https://nordiskbergteknik.se
https://www.sthspar.se
STH Spår & Entreprenad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

STH Spår & Entreprenad startade 2015 med en vision om att leverera högkvalitativa tjänster i och kring spårområdet, att alltid arbeta med kvalitet och självklart kunden i fokus. STH Spår & Entreprenad arbetar med projekt och underhållskontrakt i egen regi direkt mot slutkund. De är verksamma i hela landet och levererar även tjänster på fastpris och löpande räkning

STH Spår & Entreprenad ingår i koncernen Nordisk Bergteknik, som är Europas största aktör med ett helhetserbjudande inom berghantering och grundläggning. Koncernen har omkring 1200 medarbetare och omsatte 3,4 miljarder kronor år 2022. Nordisk bergteknik är börsnoterat på Nasdaq.