Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Innesäljare till Knutwall Marking System!

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en målinriktad person som älskar försäljning och är van att använda telefonen som främsta arbetsverktyg? Brinner du för kundkontakt och att få möjlighet att påverka en kundstock med stor potential? Då är tjänsten som innesäljare på Knutwall Marking Systems AB helt rätt för dig!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Som Innesäljare på Knutwall Marking Systems sitter du på en av bolagets viktigaste positioner. Här ges du möjligheten att både vårda och utveckla Knutwalls vilande kunder där målsättningen är att säkerställa att så många som möjligt använder sig av skyltar och märksystem från Knutwall Marking Systems. Dina kunder är företag som vanligtvis återfinns inom installation- och industrisektorn.

Dina arbetsuppgifter innefattar främst:
* Att konvertera Knutwalls vilande kunder till handlande över telefon.
* Att skapa förtroendeingivande och rådgivande relationer till kunder.
* Arbeta med nykundsbearbetning, befintlig kundstock och merförsäljning.
* Ett självständigt arbete med stöd av kompetenta och drivna kollegor.
* Att arbeta mot tydliga KPIer och uppsatta mål.

Personprofil
Vi söker dig som älskar att arbeta mot tydligt uppsatta säljmål och är van att använda telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Du besitter ett högt driv och älskar kicken av att göra affärer. Vidare tror vi att du trivs att arbeta i ett entreprenöriellt företag som ger mycket frihet under ansvar.

Vi söker dig som stämmer in på följande:
- Tidigare erfarenhet av försäljning och med fördel erfarenhet av en liknande roll.
- Arbetar strukturerat och målinriktat.
- Stor ansvarskänsla och har en förmåga att arbeta uthålligt.
- Meriterande med nätverk, intresse och/eller erfarenhet från branschen.

För denna tjänst kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Innesäljare.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Må-fre, kontorstider.
Plats: Stockholm, Södertälje.
Villkor: Fast + rörlig lön. Möjlighet till hemarbete.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Knutwall Marking Systems AB tillverkar märksystem för installationsbranschen i form av graverade skyltar samt kabel- & ledningsmärkning. Företaget startades på 70-talet men ingår idag i en företagskoncern med drygt 50 anställda. Vi har idag en av Sveriges största gravyrverkstäder med fokus på industriell märkning.

Vi expanderar och ser att fler efterfrågar våra produkter, med korta ledtider och ett personligt bemötande har vi tagit marknadsandelar och ser att vi kommer fortsätta växa. Vi bygger vår organisation och hoppas att du kommer bli en viktig pusselbit som tillsammans gör att vi växer och skapar nya relationer. Läs mer på www.knutwall.eu

Liknande Jobb

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.