Om tjänsten

Som Platschef har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt inom asfaltläggning. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Planera och leda projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Södertälje med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Vem är du?

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har:
  • B-körkort
  • God datorvana och lätt för nya IT-system
  • Erfarenhet från liknande roller
  • Intresse för och kunskap om asfaltläggning
  • Erfarenhet av ledarskapsroll
Du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare och samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du har en stark kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Mathias Nilsson på mail mathias.nilsson@peabasfalt.se

Denna rekrytering sker helt genom Peab Asfalt försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.