Hoppa till innehåll
NeTel AB logotyp

Fibertekniker

Ansök nu
Fibertekniker till Netel
Har du erfarenhet inom fiberbranschen? Vill du fortsätta utvecklas inom området? Vill du arbeta i en roll med mycket frihet under ansvar? Söker du aktivt nya utmaningar och vill vara med i startgroparna av nya projekt?
Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter hos Netel.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos oss på Needo och det är uttalat att Netel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Netel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.
Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som
en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att
testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv.

Om företaget

Netel är ett entreprenadbolag som med kreativitet och engagemang som ledord bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Europa. De är väletablerade på sin marknad och har sedan år 2000 levererat helhetslösningar – med allt från planering och projektering till utförande och underhåll – åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar.
De är nytänkande och utvecklande och betraktas i många av sina affärsrelationer mer som samarbetspartner snarare än leverantör. De är idag ett av de ledande företagen på sin marknad.

Arbetsuppgifter

I rollen som fibertekniker arbetar du med nybyggnation, underhåll samt service av fibernätet gentemot företagets kunder. Arbetet är praktiskt och varierande och du svetsar fiber, utför felsökning, mätning och installation samt säkerställer att arbetet är utfört korrekt genom egenkontroll. Syftet med rollen är att leverera rätt produkt vilket i slutändan resulterar i en nöjd kund. Du arbetar självständigt med att strukturera och driva ditt arbete framåt, viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder och leverantörer.
Du utgår hemifrån med din servicebil och arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 08.00-17:00.

• Nybyggnation, underhåll samt service av fibernät och kopparnät gentemot företagets kunder
• Svetsar fibrer, utför felsökningar, mätning och installation
• Självständigt eller i arbetslag strukturerar och driver ditt och gruppens arbete framåt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning, meriterande inom teknik/nätverk/el
• 1-3 års erfarenhet från roller inom fiberteknik
• Goda kunskaper i svenska och/eller engelska
För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd. Du motiveras av att lösa problem på egen hand och tycker felsökning är roligt, vilket gör att du enkelt kan agera på egen hand och driva ditt arbete framåt. Vidare är du tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse av att hjälpa dina kunder. Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina uppgifter och att du är bra på att strukturera och planera ditt eget arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Arbetsplats: Varierande
Lön: Enligt överenskommelse

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare