Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Ekonomiassistent, Norra Stockholm

Ansök nu
JOBBA SOM EKONOMIASSISTENT HOS VÅR KUND I NORRA STOCKHOLM

Är du en driven ekonomiassistent på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Just nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent som får jobba med breda och varierade arbetsuppgifter relaterade till ekonomi. Här sitter du i ljusa och moderna lokaler tillsammans med trevliga kollegor och med en arbetsgivare mån om arbetsmiljön.

Om tjänsten

Tjänsten är en sedvanlig roll som ekonomiassistent där du både får jobba med leverantörsreskontra och kundreskontra. Du förväntas kunna delta i hela det ekonomiska flödet där du konterar och bokför, har kontakt med kunder och leverantörer, genomför betalningar, avstämningar gentemot bank och myndigheter. På bolaget jobbar man en del över gränserna, därför förväntas du vara flexibel i din roll och med dina arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
 • Hantering av leverantörs- och kundfakturor
 • Bokföring av in och utbetalningar
 • Kontering av kostnadsposter enligt gällande kontoplan
 • Kreditkontroll, bedömning och uppföljning
 • Hantering av fraktfakturor och tullavgifter
 • Intrastat rapportering
 • Registervård, hantering av nya och gamla kunder
 • Kontakt med transportörer samt posthantering
Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Jobandtalent under 2-3 månader, för att sedan övergå till kund om alla parter är nöjda.
  OM DIG

  För denna tjänst söker vi dig som trivs med att arbeta nära tillsammans med kollegor, du gärna ställer upp och tar ansvar för helheten i arbetet. Som person ser vi att du trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt och att du är strukturerad och väl erfaren i att själv organisera och prioritera din dag. Du bör dessutom besitta ett eget driv och utan problem genomföra arbetsuppgifter på egen hand, du samarbetar nära den ekonomiansvarige i denna roll men förväntas ansvara för dina arbetsuppgifter.

  Krav:
  • Några års erfarenhet av liknande arbete inom ekonomi
  • Goda erfarenheter av både kund- och leverantörsreskontra
  • God vana av arbete med data
  • God förståelse för svenska och engelska, i både tal och skrift
  Det är även mycket meriterande om du sen tidigare har starka kunskaper av olika ekonomisystem samt kan hantera moms och tulldeklarationer, vidare är det meriterande om du besitter en högskoleutbildning inom ekonomi.
  ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT

  På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
  Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  12 nov. 2023 (45 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare