Hoppa till innehåll
Four Service AB logotyp

Kock som vill jobba i Botkyrka?

Du kanske har tröttnat på att jobba krog?? Mer intresserad av dagtid/lunch? Då är detta drömjobbet för dig.

Vi söker nu 2 kockar för tjänstgöring i personalrestauranger och storkök. Du ska vara bekväm i att laga mat i stora mängder utan att för den sakens skull tumma på smakerna eller kvalitén på produkten.

Viktigt att du är en lagspelare som inte är rädd för att hugga i när det behövs. I de allra flesta fallen kommer du arbeta i större arbetsgrupper, där din förmåga att vara en prestigelös och positiv lagspelare kommer att sättas på prov.
Arbetet kan i många fall vara fysiskt krävande så att du tränar och tar hand om dig är en absolut fördel för att du ska trivas.

Vi ser gärna att du har breda kunskaper inom storköksmatlagning och även specialkost samt är insatt i hur ett egenkontrollprogram ska administreras.
Tillsvidareanställning erbjuds. 40/h /vecka. Svenska i tal och skrift är ett krav, då alla receptur och instruktioner är på svenska.
Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra restaurangkunder, Vi genomför personalevents, vi jobbar mycket med att vidareutbilda alla våra kockar som vill lära sig nytt och spännande.

Vi jobbar stenhårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar.
Är du nyfiken och vill veta mer? Ring : 08-578 578 03. Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.Varmt välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 nov. 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare