Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Supply Chain Planning Specialist

Publiceringsdatum
22 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om företaget

Vi söker en passionerad Supply Chain Planning Specialist dedikerad till det globala supply chain planning-teamet inom Alfa Laval Parts, Distribution and Logistics (PDL) beläget i Distributioncenter Tumba.

Alfa Laval är en ledande, global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alfa Laval hjälper sina kunder att öka deras produktivitet och bli mer konkurrenskraftiga. De levererar hållbara produkter och lösning inom främst energi, miljö, livsmedel samt den marina industrin.

Din roll

I rollen som Supply Chain Specialist kommer du att vara en del av det globala teamet Supply Chain Planning. Tjänsten är placerad i Tumba och du kommer att rapportera till PDL Supply Chain Manager. Du bör förvänta dig lite resor som en del av jobbet. Tjänsten är ett konsultuppdrag, via oss på Clevry, fram till årsskiftet med ev möjlighet till förlängning.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utveckling och utförande av global planering och optimering av reservdelslager inklusive efterfrågeprognoser, lageranalys och artikelomklassificering
  • Ge support och analys till våra interna kunder för frågor relaterade till masterdata, lagerhantering och leveranskedja som ställts in
  • Underhåll av masterdata i vårt ERP-system relaterat till lagerhantering
  • Leverera rapporter för lagerhanteringsprestandamätningar
  • Delta i processförbättring, supply chain-projekt och systemimplementeringar
   Du hjälper till att föra teamet framåt enligt uppsatta mål. Det kräver en god förmåga att arbeta över avdelningsgränser, att utveckla nära relationer med intressenter på alla nivåer och att du är en verklig problemlösare.

   Din profil

   Vi söker dig som:
   • Har en eftergymnasial utbildning inom ett relevant ämne t.ex. logistik, supply chain management eller motsvarande
   • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
   • Har erfarenhet av att arbeta i ett prognos/lagerplaneringssystem
   • Goda kunskaper i skriftlig och talad engelska och svenska
   Det är meriterade om du:
   • Har erfarenhet av lagerhantering av reservdelar
   • Har färdigheter för att distribuera rapporter i Power BI eller liknande plattformar
   • Har erfarenhet av Blue Yonder Luminate, Movex M3 och/eller Microsoft Dynamics
    Vidare är du en analytisk och strukturerad lagspelare. Du är mycket processdriven, har ett öga för detaljer och kan agera flexibelt. Du är tålmodig och resultatorienterad. Vi söker dig som förstår värdet av att arbeta med kunden i fokus och som är en stark nätverkare. Att utveckla relationer i hela organisationen är viktigt för dig.
     Varför arbeta på Alfa Laval?

     Alfa Laval erbjuder dig en intressant och utmanande position i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälps åt att utvecklas och skapa värde för våra kunder. Ditt arbete kommer att ha en verklig inverkan på en hållbar framtid och Alfa Lavals framtida framgång.

     Rekryteringsprocessen

     I denna rekryteringsprocess samarbetar Alfa Laval med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

     Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

     Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

     Om Clevry

     I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

     Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
     Clevry logotyp
     Sök jobbet
     Ansök senast
     21 april 2024 (5 dagar kvar)
     Ansök nu

     Om arbetsgivaren

     CLEVRY

     Lindhagensgatan 74
     112 18 Stockholm
     08-612 04 90