Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Student med tekniskt inriktad utbildning

Om företaget

Alfa Laval arbetar för en mer hållbar värld. En värld där det krävs mindre för att producera ännu mer. En värld där vi effektivt möter våra växande energibehov och samtidigt minskar koldioxidutsläppen. Alfa Laval är en ledande, global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. De levererar hållbara produkter och lösning inom främst energi, miljö, livsmedel samt den marina industrin.

Alfa Laval vill nu utöka sitt utvecklingsteam på Alfdex med enstudent på deltid. Alfdex ägs av Alfa Laval som utvecklar och producerar komponenter till fordonsindustrin och är världsledande inom rening av vevhusgaser. I Tumba finns produktutveckling och provningsverksamhet för Alfdex produkter.

Här kan du läsa mer om Alfdex/Alfa Laval: Alfdex

Din roll

Rollen riktar sig till dig som är student inom ett tekniskt ämne och vill få insyn i Alfa Laval/Alfdex spännande verksamhet och samtidigt få med dig värdefull erfarenhet för framtiden. Omfattning varierar från vecka till vecka men vi önskar att du som söker har möjlighet att arbeta en heldag i veckan där du väljer själv hur du vill fördela dina åtta timmar över veckan.

I denna roll kommer du att arbeta i Alfdex utvecklingsteam hos Alfa Laval. Alfdex består av bland annat kompetenta konstruktörer där du kommer att avlasta deras utvecklingsingenjör med teknisk rapportskrivning. Detta innebär att du även får en insyn i deras labbverksamhet. På sikt finns möjligheter för rätt person att ta sig ann mer avancerade och laborativa arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Teknisk rapportskrivning
  • Analys av mätdata
  • Administrativt arbete i en laborativ miljö
Din profil

Vi söker dig som:
  • Studerar, sedan 1-2 år tillbaka, en teknisk linje exempelvis mekanikingenjör, mätteknik, farkostteknik eller annan motsvarande utbildning
  • Har erfarenhet av rapportskrivning
  • Har grundläggande förståelse för mekanik och flöde
  • Är flytande i engelska då rapporterna utformas på engelska
Vidare är du proaktiv och självgående och har inga problem med att fråga en kollega för att komma vidare i ditt arbete. Du är även noggrann, strukturerad och lyhörd i ditt arbetssätt. Sist men inte minst så är du duktig på att uttrycka dig i skrift.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen hör av dig till ansvarig rekryterare: anna.almen@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Anna Almén
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare