Områdeschef

Områdeschef

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 700 hyresbostäder och 130 anställda. Botkyrkabyggen arbetar för att skapa inkluderande arbetsplatser, en ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen. Vi strävar efter att skapa blandade arbetslag på alla nivåer och inom alla yrkeskategorier, vårt ledord är hållbarhet.Vi söker en områdeschef till vårt norra förvaltningsområde där Fittja, Alby och Norsborg ingår med ett fastighetsbestånd på totalt 5 600 bostäder. I området finns fastighetsvärdar och en områdesassistent som tillsammans med områdeschefen bildar team för att ta hand om fastigheterna och hyresgästerna på bästa sätt. Som områdeschef har du en spännande och varierande tjänst där ingen dag är den andra lik.

Ansvarsområden
  • Ansvar för drift, skötsel och underhåll av fastigheterna samt hyresgästkontakter
  • Personal- och arbetsmiljöansvar
  • Resultat- och budgetansvar samt års- och verksamhetsberättelse
  • Säkerställa lagefterlevnad
  • Uppföljning av mål
  • Delaktig i projekt avseende underhåll och nyproduktion samt upphandlingar gällande entreprenörsavtal
Kravprofil
Vi söker dig som brinner för att utveckla och driva området framåt och som trivs i ett företag där du kan göra skillnad. Vi ser att du har relevant utbildning inom fastighetsförvaltning dock lägst gymnasieutbildning samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som chef. Som person är du driven, lyhörd, övertygande och flexibel. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten, resultatinriktad och är självgående att driva processer vidare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till egen bil.

Vårt erbjudande
Botkyrkabyggen erbjuder dig att bli en del i ett dynamiskt och utvecklingsorienterat företag som står inför stora och spännande utmaningar. Här finns utrymme för handlingskraft och innovation och som en del av chefsgruppen har du möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 26 mars 2023.
Urval och intervjuer sker löpande. För mer information, kontakta gärna förvaltningschef
Lotta Dannefalk tel. 070 162 93 56. Besök vår hemsida för mer information, www.botkyrkabyggen.se
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.botkyrkabyggen.se/
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 700 hyresbostäder. Vi är 130 anställda och arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade- pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.