Hoppa till innehåll
Ansök nu
Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 700 hyresbostäder och 150 anställda. Botkyrkabyggen arbetar för att skapa inkluderande arbetsplatser, en ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen. Vi strävar efter att skapa blandade arbetslag på alla nivåer och inom alla yrkeskategorier, vårt ledord är hållbarhet.Vi söker en Fastighetsvärd till ett av våra förvaltningsområden. Som Fastighetsvärd jobbar du med ständiga förbättringar i miljön både inomhus och utomhus i syfte att skapa trivsamma, trygga och attraktiva områden.

Ansvarsområden
Som Fastighetsvärd ansvarar du för alla allmänna ytor inomhus och utomhus vilket innebär rondering av allmänna utrymmen och yttre miljön. Du kommer att följa upp arbeten samt genomföra kvalitetskontroller av upphandlade entreprenörer och är ansvarig för kontroll och tillsyn av lekparker, kvarterslokaler, tvättstugor, hissar och skyddsrum. Fastighetsvärden arbetar även med boinflytande och trivselutveckling samt hanterar störningsärenden. I rollen ingår även att vara behjälplig vid skräpplockning och bortforsling av grovsopor samt att göra enklare reparationer.

Kravprofil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och några års erfarenhet av fastighetsbranschen. Det är önskvärt att du även har en eftergymnasial utbildning. Det är viktigt att du har goda datakunskaper, B-körkort och kunskap att göra enklare reparationer. Eftersom vi har över 100 olika nationaliteter representerade i våra bostadsområden är det meriterande om du är flerspråkig.

Som person har du en god samarbetsförmåga. Eftersom arbetet som Fastighetsvärd kräver en nära relation med våra hyresgäster är det viktigt att du är lyhörd och bemöter alla människor med respekt. Du är kvalitetsmedveten och kan på ett självgående och ansvarsfullt sätt driva processer.

Övrigt
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan
Du är välkommen att skicka din ansökan senast den 11 maj 2023. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. För mer information kontakta Thomas Bezzina, Områdeschef, tel. 070-162 94 25 eller besök vår hemsida www.botkyrkabyggen.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 700 hyresbostäder. Vi är 130 anställda och arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade- pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Liknande jobb