Skadedjurstekniker till Xpert Bekämpning

Skadedjurstekniker till Xpert Bekämpning

Som skadedjurstekniker på Xpert Bekämpning blir ditt ansvar att hjälpa, ge service och bemöta våra kunder genom att förebygga och åtgärda skadedjursproblem. Du ska inspektera och försöka identifiera dem risker som kan skapa problem med skadedjur. Du ska även analysera typen utav skadedjur samt den bästa lösningen för att både åtgärda alternativt förebyggande lösning. Arbetet sker ofta självständigt och ställer därför krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Tjänsten är placerad i Botkyrka.

Vi erbjuder dig
  • Trevliga och engagerade kollegor
  • Introduktion samt utbildning
  • En stimulerande arbetsmiljö
  • Frihet att ta ansvar samt möjlighet att påverka
  • Tjänstepension
  • Fast lön

Vem är du?

Du ska tycka om att träffa kunder samt att hela tiden vara positivt inställd att att försöka lösa problem. Du ska ha lätt för att skapa relationer, vara kommunikativ samt ha en pedagogisk förmåga. Vi ser även gärna att du har minst två års erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter samt innehar ett 1so. Du talar och skriver svenska. Har du andra språkkunskaper är det meriterande. Du innehar B-körkort.

Passar detta in på dig, maila ditt CV och Personliga brev till info@xbekampning.se
Mer info
Email Mejla Xpert Bekämpning
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.xpertbekampning.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Xpert Bekämpning är ett modernt företag inom skadedjurskontroll. Vi skapar hälsosamma miljöer för både företag, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och privatpersoner. Vi är ett ungt företag som expanderar och behöver nu ytterligare skadedjurstekniker.