Underhållstekniker plåt Eriksberg

Underhållstekniker plåt Eriksberg

Till Keolis depå i Eriksberg söker vi nu dig som är underhållstekniker/plåtmekaniker. Som plåtmekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb. Med dig i vår verkstad får vi trafiksäkra bussar där våra förare och resenärer känner sig trygga.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Arbetet i vår verkstad innebär att du i en grupp ansvarar för att verkstaden levererar en "klar buss" så att vi kan uppfylla våra åtaganden mot resenärerna. Som plåtmekaniker hos oss kommer dina arbetsuppgifter till största del bestå av plåtslageri. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Det här behöver du ha
  • Fordonsteknisk utbildning med inriktning på plåtslageri eller motsvarande
  • 1-2 års erfarenhet från arbete med plåtskador och karosseri
  • B-körkort
  • God datavana
  • Goda kunskaper i svenska
Har du D-körkort är detta meriterande. För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor.

Det här får du av oss
Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster.
Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urval sker löpande.

Kontaktperson
Underhållschef Mikael Beckman på telefon 072-511 35 29.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)