Säljare - Trygg Lek - Lekplatser och lekutrustning

Säljare - Trygg Lek - Lekplatser och lekutrustning

Trygg Lek är ett företag i lekplatsbranschen. Vi jobbar med anläggning av nya lekplatser i form av konstgräs, lekutrustning, fallskyddsgummi. Vi har även direkt försäljning av produkter som lekutrustning, parkutrustning, fintessutrustning (utomhus), lekbark, träflis och mycket mer.

Arbetsbeskrivning
Som utesäljare hos Trygg Lek är ditt huvudsakliga uppdrag att marknadsföra och sälja in fördelarna med Trygg Leks produkter. Du kommer bedriva försäljningen av vårt starka utbud. Du kommer att ha stort fokus på nykundsbearbetning men självklart också utveckla kontakten med befintliga kunder.

Krav
  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning B2B, meriterande ifrån branschen eller närliggande bransch.
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare.
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du gillar att göra affärer och ta order hos kund.
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Du har B-körkort.

Din profil

Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Trygg Lek. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig. Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trygglek.se
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trygg Lek är ett bolag som arbetar inom lek och säkerhet för offentliga och privata parker i Sverige. Bolaget grundades år 2015 och har sedan dess hundratals nöjda kunder som vi aktivt arbetar med för att förbättra den yttre miljön kring lekplatser och allmänna ytor för barn och vuxna.