Säljansvarig till Typografiska Ateljén

Säljansvarig till Typografiska AteljénDetta jobb förmedlas via Tillväxt Botkyrka, som hjälper lokala företag att växa och anställa fler. Sök jobbet genom vårt ansökningsformulär (se länk längst ner i annonsen).

Om företaget
Typografiska Ateljén AB har varit verksamt inom den grafiska branschen i över 30 år. Vår målsättning är att med personligt service kunna möta kundens behov, med högkvalitativa produkter levererade i rätt tid.

Vi är idag 6 anställda, men vill bli fler.

Eftersom vi har egen originalateljé, tryck och efterbehandling "in house" kan vi tillgodose våra kunders behov även vid korta ledtider. I vårt tryckeri i Tumba har vi en toppmodern, miljövänlig maskinpark där vi trycker digitalt allt ifrån enkla visitkort till avancerade årsredovisningar. Även vår storformatsavdelning är toppmodern där vi kan producera allt ifrån etiketter och affischer till roll-up:er och fönsterdekor.

Om tjänsten
Nu söker vi en driven, kommunikativ och empatisk säljare med grafisk erfarenhet som är redo att axla ansvaret för prospektering och bearbetning av nya kunder och uppdrag.
  • Du tar egna initiativ och skapa de förutsättningar du behöver för att kunna leverera resultat.
  • Du kan förmedla vårt kunnande och våra erbjudanden på ett sätt som förenklar för våra kunder.
  • Du är bra på att läsa av kunders behov, förstå deras situation och bygga långsiktiga relationer.

Urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag!
Klicka här för att komma till ansökan.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (32 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Tillväxt Botkyrka är ett samarbete mellan näringsliv och kommun i syfte att hjälpa lokala företag växa och anställa fler. Målet är att skapa 1000 nya jobb på fem år.