Verkstadstekniker

Verkstadstekniker

Arbetsuppgifter

Som verkstadstekniker hos oss kommer du att få arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt felsökning på all förekommande mekanisk utrustning i våra anläggningar. Där behöver vi nu förstärka inom områdena metallbearbetning, svets och roterande utrustning samt pumpteknik.
Vi är också delaktiga i både mindre och större projekt för att förnya och utöka processen och där kommer du som ansvarig för hela eller delar av de mekaniska installationerna att få en viktig roll. Vi är en lärande och transparent organisation med många kontaktytor, då många arbeten och aktiviteter sker i samarbete med övriga funktioner inom och utanför avdelningen. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten i framtiden.

Förutom dessa spännande
arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym i huset, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och bra flextidsvillkor.

Kunskapskrav
  • Minst gymnasialutbildning/verkstadsmekanisk utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av verkstadsarbete
  • B-körkort
  • Behärskar svenska/engelska väl i tal och skrift

Meriterande

· VVS och rör/ventil erfarenheter

· Pumpteknik (utbildning Swepump eller motsvarande)

· Kunskap inom svetsning och metallbearbetning

· Förarbevis för hjullastare och truckbehörighet

· Erfarenhet av Lean/5S arbete, underhållsmetodik

· Erfarenhet processindustri
Mer info
Telefon 08-41077600
Email Mejla Syvab
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.syvab.se
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SYVAB (Sydvästra Stockholmsregionens va-verks AB) driver avloppsreningsanläggningen Himmerfjärdsverket som är vackert beläget i Grödinge.
Verkets uppgift är att ta emot och rena avloppsvattnet från
hela eller delar av sex kommuner med ca 344 000 invånare i sydvästra Storstockholm. Av restprodukterna tillverkar vi biogas och biomull.
Verket är inne i en större ombyggnad de kommande 5 åren med stora möjligheter och utmaningar att införa ny teknik som ska minska påverkan på miljön. Vi är drygt 55 anställda i företaget och söker nu ytterligare en verkstadstekniker till vår produktionsavdelning.