Marknadsassistent till Swedish Lorry Parts

Marknadsassistent till Swedish Lorry Parts

Tjänstebeskrivning

Vill du ha en tjänst där du får chans att vara kreativ och komma med egna förslag i ditt skapande av marknadsmaterial?
Då kan den här tjänsten passa dig!

Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos och Scanias tyngre fordon. Vi växer och söker en marknadsassistent.

I rollen som marknadsassistent kommer du att jobba i en bred roll tillsammans med marknadschef och säljavdelningen.

Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Löpande publiceringar på webben
  • Uppdatera innehåll på sociala medier
  • Koordinera och projektleda mässor och event
  • Skriva annonsmaterial
  • Producera grafiskt material såsom produktblad och broschyrer
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en operativ roll där du själv får ansvara för att driva på dina processer.

Rollen innebär en del resor och du kommer få chansen att vara med på mässor i bland annat USA, Dubai, Tyskland och Holland med 10-15 övernattningar per år.

Krav på person

Vi söker dig som har arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter i en operativ roll. Du kan arbeta i InDesign, Photoshop och du behärskar Google Analytics. Du har erfarenhet av att arbeta i något CMS verktyg.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är viktigt att du är van vid att prioritera och planera dina dagar för att på bästa sätt producera ett resultat. Du trivs i en bred roll där du själv får ta mycket ansvar för att driva processer inom marknadsföring.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: 8 - 17, flextid
Plats: Fågelviksvägen 9, Botvid Business Center i Slagsta/Norsborg

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi såg en brist där marknaden inte kunnat le¬verera reservdelar av tillräckligt hög kvalitet, till rätt pris, och det ville vi ändra på.

Tillverkning och marknadsföring av reservdelar är företagets huvudfokus och inte bara en sidoverksamhet till tillverkningen och försäljningen av fordon. Det är också anledningen till att vår leveranstillgänglighet är så stor. Vi konkurrerar med originaldelar och vår ambition är att erbjuda likvärdig eller högre kvalitet till ett mer attraktivt pris.

Vi finns idag på tre platser i Sverige med huvudkontor i Stockholm, ett säljkontor i Göteborg samt produktion och lager i Kumla. Idag är vi ca 45 anställda och omsätter drygt 200 miljoner kronor.

Sökord: marknadsassistent, marknadsföring, marknadsförare, InDesign, Photoshop, Google Analytics, publiceringsverktyg, CMS verktyg, Content Management System, Stockholm, Botkyrka, WordPress, EPiServer