Teknisk dokumentation / Analys / Heltid

Teknisk dokumentation / Analys / Heltid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk analys och dokumentation kommer du ansvara för att dokumentera all information om vår kunds produkter i systemet ISR. Du kommer dessutom ta fram viktig information från företagets leverantörer för att sedan dokumentera detta tillsammans med befintlig. Utöver detta innebär rollen att genomföra marknadsanalyser och skapa kommersiell dokumentation riktad till kunderna. Även resor till kunder i Europa kan förekomma.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Därefter kommer det finnas möjlighet att bli överrekryterad till vår kund.

Placering: Stockholm, Tumba

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad högskoleingenjör/civilingenjör inom relevant område såsom mekanik, maskinteknik, industriell design eller motsvarande. Du har ett stort teknisk intresse både inom industri och IT samt är analytisk lagd. Vidare är du kommunikativ, driven och har god förmåga att hantera stor mängd data. Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper inom CAD men det är inget krav. För tjänsten krävs att du är flytande i engelska. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt svenskt industriföretag som har sin kärnverksamhet inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. Alla dessa tre områden har en stor betydelse för industriföretag och vår kunds expertis innehar en ledande ställning. För deras räkning söker vi en teknisk dokumentatör med start så snart som möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!