Vikarie sökes till förskolor i Södertörn!

Vikarie sökes till förskolor i Södertörn!

Just nu söker vi på StudentConsulting behöriga och obehöriga barnskötare/pedagoger som vill arbeta på förskolor i Södertörn med start omgående. Brinner du för lärande och barns utveckling? Då är detta jobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu personer som vill arbeta heltid eller på timme på förskolor i Södertörn i Botkyrka, Huddinge eller Haninge. Vi erbjuder dig ett roligt, utvecklande och inspirerande arbete inom förskola och eftersöker personer som är intresserad av att arbeta inom verksamheten. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd hos StudentConsulting och arbeta på olika förskolor i Södertörns kommuner som konsult/vikarie. Arbetstiderna är förlagda under dagtid på vardagar. Som heltidsanställd kommer du bli anställd som ambulerande lärare och arbeta på olika förskolor olika dagar efter behov. Det är därför viktigt att du är flexibel.

Att arbeta inom förskola innebär att du kommer ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Förskolorna arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Detta söker vi:

Du ska ha utbildning- och/eller minst två års erfarenhet från förskola och skola. Du som söker kanske har gått barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet med inriktning barn. Du ska ha en gymnasieexamen samt kunna ta dig till förskolan med kort varsel. Det är högst meriterande att ha tillgång till körkort och bil. För att passa i rollen som vikarie ska du ha ett intresse för det pedagogiska arbetet samt vara lugn, stabil och empatisk. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer med både barn och vuxna, samt att du ger ett förtroendeingivande intryck. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med vissa svårigheter.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du laddar upp minst 2 referenser på din profil på StudentConsulting, CV och ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett redan nu genom länken nedan: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter det här som något för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Barnskötare, Pedagog, Förskola, Förskolelärare, Södertörn

Sökord: Barnskötare, Pedagog, Förskola, Förskolelärare, Södertörn
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com