Tekniklärare sökes för åk 4-9 till Tumba

Tekniklärare sökes för åk 4-9 till Tumba

Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Eller har du erfarenhet som lärare och har jättebra kunskaper inom tekniska ämnen? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kundens räkning söker vi tekniklärare till framtidens uppdrag. Vikariat är på heltid. Det som är viktigast är att du känner dig bekväm med att undervisa för andra och har erfarenhet av att arbeta med barn och är en tydlig ledare. Vi söker dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade.

I samarbete med kommunen erbjuder vi ett givande och utvecklande arbete som lärare i Tumba. Vi erbjuder möjligheten att jobba heltid och även tillsvidare för dig som är behörig lärare. I rollen som lärare får du bland annat möjligheten att utveckla och träna ditt ledarskap och din pedagogik vilket du kommer kunna dra stor nytta av i framtiden.

De olika kurserna är förlagda måndagar-fredagar och har ett varierande schema.
Tjänsten börjar omgående och du kommer att vara anställd av StudentConsulting men får möjligheten att arbeta med undervisning mot elever i klassrummen.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som tekniklärare bör du studera en akademisk utbildning på universitet eller högskola och ha en god kunskap inom tekniska ämne som du vill undervisa. Du trivs bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se