Lagermedarbetare för extrajobb till kyllager i Tumba sökes!

Lagermedarbetare för extrajobb till kyllager i Tumba sökes!

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, bor du på eller i närheten av Tumba och har tidigare erfarenhet av att jobba på lager? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som är på jakt efter ett extraarbete som lagermedarbetare och som kan starta omgående. I rollen som lagermedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att plocka och packa matvaror hos vår kund på Tumba. Lagret är ett kombinerat kyl- och fryslager där majoriteten av arbetet utförs i kyldelen.

Vi ser att du är tillgänglig för arbete minst 3 pass i veckan och främst kvällar och helger.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd som konsult via Studentconsulting och jobbar hos vår kund på Lidingö.
Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • Du behärskar svenska i tal och skrift alternativt flytande engelska.
  • Du kan uppvisa intyg på att du är registrerad på studier om minst 50% alternativt har ett annat jobb på minst 50% och kan uppvisa intyg på detta. Vår kund har ett långsiktigt behov, därför ser vi att du ska studera minst 1 år framöver för att vara aktuell.
  • Du är flexibel och kan jobba minst tre pass i veckan.
  • Du har ingen anmärkning i polisens belastningsregister.
Rollen som lagermedarbetare passar dig som är noggrann, effektiv och som trivs att jobba i ett högt tempo. Du har god struktur i ditt arbete och strävar alltid efter att överträffa de mål du jobbar efter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i rollen som lagermedarbetare samt innehar truckkort A-B.

Rekryteringsprocessen kommer ske digitalt via telefon och skype. Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett intyg på att du studerar eller har ett annat jobb samt registrerar två referenser på din profil.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com