Servicetekniker/Mekaniker Tullinge

Servicetekniker/Mekaniker Tullinge

Som Servicetekniker/Mekaniker kommer du arbeta i vår verkstad i Tullinge och ute hos våra industrikunder med framförallt pumpar/roterande utrustning men även andra mekaniska arbeten. Meriterande är om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Din ansökan skickar du i pdf alt. word via e-post till malin.berg@stathoga.se. Då rekryteringen sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Tillträde sker efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Malin Berg
Telefon 011-314950
Email Mejla Malin Berg
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stathoga.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ståthöga MA Teknik är ett modernt underhållsföretag med lång tradition. Med nytänk, innovativa idéer och arbetssätt vill vi tillsammans med våra kunder utvecklas och hitta nya lösningar. För oss står kunden alltid i fokus.

Rätt typ av underhållsinsatser har en direkt positiv inverkan på industrins lönsamhet, miljö och resursanvändning. Genom att bistå med kompetent personal, högkvalitativa produkter och mycket erfarenhet vill vi vara en stark underhållspartner och resurs.

I dag är vi drygt 80 anställda och bedriver vår verksamhet sedan 28 år. Vi är etablerade i Norrköping med kontor och verkstäder, samt i Kisa, Oxelösund och Stockholm med verkstäder. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi fortsätter vår positiva utveckling.